Çözüldü Masaüstünde Oluşan Debug Klasörü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CemreCan

Megapat
Katılım
27 Haziran 2015
Mesajlar
206
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bugün bilgisayarım masaüstünde kendiliğinden oluşan bir dosya keşfettim. Bu dosya neden oluşur ve çözümü nedir biliyor musunuz? Sanırım Chrome ile mailden dosya yollarken oluşuyor tam emin değilim.


@Recep Baltaş
 
Çözüm
Virus değil, Microsoft'un yaşadığı bir hatadır, hata kodunu o dosyaya kaydeder.
HDD'ni bir tarat Aşağıdaki komutu CMD'ye ver.
SFC /scannow
Merhabalar aynı sorunu yaşadım şöyle bir çözüm buldum uyguladım. Sonuçları paylaşacağım.

HTML:
Bu klasörde bulunan Crashpad klasörünü silme

Burada crashpad klasörünü sil mi demek istiyor tam anlayamadım.
 
Evet onu silip hata oluşup oluşmadığını kontrol etmeniz gerektiğini söylüyor.
 

Bende de aynı olay var.
 
Bende de aynı olay var.

Ne yapmalıyım?


Ne yapmalıyım yardım eder misin?
 
Arkadaşlar hepinize merhaba ;
Son 1 haftadır bende de DEBUG klasörü oluşuyor, siliyorum bir daha geliyor.İçeriği de bu [1022/143528.813:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)
Ne yapmam lazım?
 
Arkadaşlar masaüstüne anlamadığım şekilde not defteri oluştu "Debug" isimli içinde [1030/090210.373:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3) yazıyor nedir bu?
 
Muhtemelen bir programdan kaynaklı ve o program Temp'lerin içerisine o artık. Debug dosyasını atamadığından masaüstünüze atıyor.
 
Ne yapmalıyım?

Ne yapmalıyım yardım eder misin?


Arkadaşlar masaüstüne anlamadığım şekilde not defteri oluştu "Debug" isimli içinde [1030/090210.373:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3) yazıyor nedir bu?

Arkadaşlar çözdümü buldum şu şekilde;

Bu Chrome tabanlı tarayıcılarda şu anda bilinen bir hata imiş, bu dosyanın hiçbir zararı yoktur, sadece tarayıcınızdan hata ayıklama bilgileri içerir, Chrome veya başka bir Chrome tabanlı web tarayıcısı kullanıyorsanız, bu masaüstünüzde not defteri dosyası oluşturduğu bilinmektedir.

Chrome tarayıcısını kullanıyor musunuz, eğer öyleyse, dosya Gezgini'ni açın, ardından adres çubuğuna bunu yapıştırın ve enter tuşuna basın:

%LocalAppData%\Google\Chrome\Kullanıcı verileri.

Bu klasörde bulunan Crashpad klasörünü silin.

Daha sonra bu hata ayıklama dosyasının yeniden başlattıkdan sonra kendi kendine oluşturulıp oluşturulmayacağını kontrol edin, hala görünüyorsa tarayıcınızı silip yeniden yükleyin.
 
en kolayı dosyayı gizleyin(rahatsız olanlar). Çözüm ise hatalı programı düzeltmekden geçiyor program belli ise yazın.
 
Bana da oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…