Bugün bilgisayarım masaüstünde kendiliğinden oluşan bir dosya keşfettim. Bu dosya neden oluşur ve çözümü nedir biliyor musunuz? Sanırım Chrome ile mailden dosya yollarken oluşuyor tam emin değilim.
Abi benim masaüstüme ha bire sildiğim halde Debug diye bir klasör geliyor. İçindede.
[1008/132329.381:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] findfirstfile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)
Diye bir yazı yazıyor. Çözümü nedir acaba bilen var mı?
Arkadaşlar hepinize merhaba ;
Son 1 haftadır bende de DEBUG klasörü oluşuyor, siliyorum bir daha geliyor.İçeriği de bu [1022/143528.813:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)
Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar masaüstüne anlamadığım şekilde not defteri oluştu "Debug" isimli içinde [1030/090210.373:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3) yazıyor nedir bu?
Arkadaşlar hepinize merhaba;
Son 1 haftadır bende de Debug klasörü oluşuyor, siliyorum bir daha geliyor. İçeriği de bu [1022/143528.813:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] findfirstfile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)
Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar masaüstüne anlamadığım şekilde not defteri oluştu "Debug" isimli içinde [1030/090210.373:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3) yazıyor nedir bu?
Bu Chrome tabanlı tarayıcılarda şu anda bilinen bir hata imiş, bu dosyanın hiçbir zararı yoktur, sadece tarayıcınızdan hata ayıklama bilgileri içerir, Chrome veya başka bir Chrome tabanlı web tarayıcısı kullanıyorsanız, bu masaüstünüzde not defteri dosyası oluşturduğu bilinmektedir.
Chrome tarayıcısını kullanıyor musunuz, eğer öyleyse, dosya Gezgini'ni açın, ardından adres çubuğuna bunu yapıştırın ve enter tuşuna basın:
%LocalAppData%\Google\Chrome\Kullanıcı verileri.
Bu klasörde bulunan Crashpad klasörünü silin.
Daha sonra bu hata ayıklama dosyasının yeniden başlattıkdan sonra kendi kendine oluşturulıp oluşturulmayacağını kontrol edin, hala görünüyorsa tarayıcınızı silip yeniden yükleyin.
Bilgisayarım dün gece ve bugün kendiliğinden kapandı. CPU ve GPU sıcaklıkları normal. Ve indirilenler klasörüne girdiğimde Debug adlı metin belgesi buldum. Şu yazıyor:
"[1012/111005.105:ERROR:directory_reader_win.cc(43)] FindFirstFile: Sistem belirtilen yolu bulamıyor. (0x3)"
Bu nedir?
Antivirüs programım var (Kaspersky). Tam tarama yaptığımda ve rootkit taramasında herhangi bir şey bulamadı. Yeni bir şey yüklemedim. Oyunları Steam ve Epic vs. gibi yerlerden yüklüyorum. Neden olabilir?