Çözüldü Masaüstünde simge gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Frennzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar;

İnternet üzerinden bir şey indirirken masaüstüne seçiyorum normalde bir kere seçtiğimde kalıcı o kalıyordu ama şimdi her bir şey indirmek istediğimde direk bilgisayarım da kalıyor elle ile masaüstünü seçiyorum ve ayrıca masaüstü dosyalarda var diğer şeyler var ama indirdiğimde masaüstü boş gözüküyor formattan sonra böyle oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekte paylaştım resimleri.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    150,8 KB · Görüntüleme: 40
  • a.png
    a.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 38
Çözüm
Merhaba dostlar;

İnternet üzerinden bir şey indirirken masaüstüne seçiyorum normalde bir kere seçtiğimde kalıcı o kalıyordu ama şimdi her bir şey indirmek istediğimde direk bilgisayarım da kalıyor elle ile masaüstünü seçiyorum ve ayrıca masaüstü dosyalarda var diğer şeyler var ama indirdiğimde masaüstü boş gözüküyor formattan sonra böyle oldu yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kullanmış olduğun tarayıcının ayarlar bölümüne girip indirilenler bölümündeki indirme konumunu masaüstü olarak ayarlarsan indirmiş olduğun dosyaları direkt masaüstüne indirir. Dosya kayıt türünü de tüm dosyalar şeklinde değiştir.
indirmekonum.png
Anladığım kadarıyla dosya indirirken her seferinde masaüstünü seçmek zorunda kalıyorsun ve indirirken masaüstü boş gözüküyor. Boş gözükmesinin sebebi kayıt türünün Wave olarak ayarlanması, eğer oradan bütün dosyaları seçersen gözükür ve ayrıca web sitesine bağlı olan bir şey, kendisi özelleştiriyor.

Anladığım kadarıyla dosya indirirken her seferinde masaüstünü seçmek zorunda kalıyorsun ve indirirken masaüstü boş gözüküyor. Boş gözükmesinin sebebi kayıt türünün wave olarak ayarlanması, eğer oradan bütün dosyaları seçersen gözükür ve ayrıca web sitesine bağlı olan bir şey, kendisi özelleştiriyor.

Aynen brom beni kısa ve öz özetledin. Ben biraz pimpirikli insanım her seferinde böyle olması canımı sıkıyor maalesef.

Merhaba dostlar;

Kullanmış olduğun tarayıcının ayarlar bölümüne girip indirilenler bölümündeki indirme konumunu masaüstü olarak ayarlarsan indirmiş olduğun dosyaları direkt masaüstüne indirir. Dosya kayıt türünü de tüm dosyalar şeklinde değiştir.
indirmekonum.png

Çözüm
Kullanmış olduğun tarayıcının ayarlar bölümüne girip indirilenler bölümündeki indirme konumunu masaüstü olarak ayarlarsan indirmiş olduğun dosyaları direkt masaüstüne indirir. Dosya kayıt türünü de tüm dosyalar şeklinde değiştir.Eki Görüntüle 2413568

Eyvallah BROM çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı