E -EMRE- Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 11 8 Kasım 2021 #1 Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. -EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Genişletmek için tıkla... dosyalar hayati idi ne yapabilrim
Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. -EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Genişletmek için tıkla... dosyalar hayati idi ne yapabilrim
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #2 -EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Dosyalar hayati idi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... "Temp" ve "%temp%" klasörlerine bakın. Bir ihtimal bulursunuz. Artı 0 Eksi
-EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Dosyalar hayati idi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... "Temp" ve "%temp%" klasörlerine bakın. Bir ihtimal bulursunuz.
KS KS E -EMRE- Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 11 8 Kasım 2021 #3 Arrandale0 dedi: "Temp" ve "%temp%" klasörlerine bakın. Bir ihtimal bulursunuz. Genişletmek için tıkla... bulamadım dosyalar hayatiydi Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: "Temp" ve "%temp%" klasörlerine bakın. Bir ihtimal bulursunuz. Genişletmek için tıkla... bulamadım dosyalar hayatiydi
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #4 -EMRE- dedi: Bulamadım dosyalar hayatiydi. Genişletmek için tıkla... Nereye taşınıyordu? Artı 0 Eksi
KS KS E -EMRE- Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 11 8 Kasım 2021 #5 Arrandale0 dedi: Nereye taşınıyordu? Genişletmek için tıkla... masaüstünden masaüstündeki farklı bir dosyaya Arrandale0 dedi: Nereye taşınıyordu? Genişletmek için tıkla... recuva denedim ama yinede ulaşamadım (( Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Nereye taşınıyordu? Genişletmek için tıkla... masaüstünden masaüstündeki farklı bir dosyaya Arrandale0 dedi: Nereye taşınıyordu? Genişletmek için tıkla... recuva denedim ama yinede ulaşamadım ((
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #6 -EMRE- dedi: Masaüstünden masaüstündeki farklı bir dosyaya. Recuva denedim ama yine de ulaşamadım (( Genişletmek için tıkla... Bu olmaz ise daha ulaşacağınızı sanmıyorum ama son olarak %recent% klasörüne bakmayı deneyin. Artı 0 Eksi
-EMRE- dedi: Masaüstünden masaüstündeki farklı bir dosyaya. Recuva denedim ama yine de ulaşamadım (( Genişletmek için tıkla... Bu olmaz ise daha ulaşacağınızı sanmıyorum ama son olarak %recent% klasörüne bakmayı deneyin.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #7 -EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Dosyalar hayati idi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Silinmiştir. Artı 0 Eksi
-EMRE- dedi: Masaüstündeki resim PNG'leri farklı bir dosyaya taşırken bir anda kayboldu. Dosyalar hayati idi ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Silinmiştir.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 8 Kasım 2021 #8 %prefetch% klasörüne bakmayı unutmayın. Işe yarayanlar var. Artı 0 Eksi
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 20 Kasım 2021 #9 @-EMRE- konuyu görünce merak ettim, son durum nedir? Artı 0 Eksi