Masaüstündeki simgelere tıklayınca geç yanıt veriyor

Colonel Kurtz

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar içeriye bir sigaraya içmeye gittiğim de veya bir süre bilgisayarı boşta bıraktığım da ve tekrar geri gelip tıklamaya çalıştığımda aynen böyle oluyor o anı kayıt aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aklınıza gelebilecek bütün driverlar ve Windows 11 günceldir. Çözüme ulaştırabilecek tahminlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Not: Windows SATA SSD'e yüklüdür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kaynaklı bir sorun. Sanıyorum sadece masaüstü simgeleriniz çalışmıyor diğer her şeye tıklayabiliyorsunuz. Bu durumda şu anlık tek çözüm ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisine girin ve dosya gezginini bulun. Daha sonra sağ tıklayın yeniden başlat seçeneği olması lazım. Eğer yoksa görevi sonlandır diyin ve ardından windows+r yapıp explorer.exe yazıp enter a basın. Bu sayede masaüstü yeniden başlatılacak. Tabi bu geçici bir çözüm yeni güncellemeleri sürekli denetleyin ve yapın.

Yüksek performans a alın güç seçeneklerinden. Ekranı kapatma süresini kapat yapın.
Zaten yüksek performanstaydı ve ekran kapatma Hiç Bir Zaman da seçili zaten. Ekran ile ilgili bir problemim yok.

Komut istemi SFC/SCANNOW komutuyla taratır mısınız?
Bu dediğinizi yaptım böyle bir sonuç çıktı. (Resim Ekte)
Windows 11 kaynaklı bir sorun. Sanıyorum sadece masaüstü simgeleriniz çalışmıyor diğer her şeye tıklayabiliyorsunuz. Bu durumda şu anlık tek çözüm ctrl+alt+del yapıp görev yöneticisine girin ve dosya gezginini bulun. Daha sonra sağ tıklayın yeniden başlat seçeneği olması lazım. Eğer yoksa görevi sonlandır diyin ve ardından windows+r yapıp explorer.exe yazıp enter a basın. Bu sayede masaüstü yeniden başlatılacak. Tabi bu geçici bir çözüm yeni güncellemeleri sürekli denetleyin ve yapın.
Teşekkürler deneyeceğim, fakat geçici bir çözüm sizin de dediğiniz gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 33
Zaten yüksek performanstaydı ve ekran kapatma Hiç Bir Zaman da seçili zaten. Ekran ile ilgili bir problemim yok.

Bu dediğinizi yaptım böyle bir sonuç çıktı. (Resim Ekte)

Teşekkürler deneyeceğim, fakat geçici bir çözüm sizin de dediğiniz gibi.
Windows dosya bütünlüğünde hasarlı dosya bulmuş ve onarmış sorun hala devam ediyor mu ?

Widget panelinin bir bugu sanırım. Widget panelini açıp kapatmayı dener misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı