Çözüldü Masaüstünün user klasörünü sildim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muhammet Emin619

Hectopat
Daha fazla  
Bir salaklık yapıp masaüstümün dahil olduğu user yani kullanıcı dosyamı diğer diske atıp ana diskten sildim ve masaüstümde sadece geri dönüşüm kutusu bu bilgisayar var biraz korkuyorum.

1746098412593.png

1746098543595.png

Dosya Ekleri

• 1746098629264.png
    1746098629264.png
    5,6 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu bilgisayar > Yerel disk C: > Kullanıcılar > Mevcut kullanıcının adı dizinine yapıştırmayı deneyin.

Siz desktop dosyasını değiştirdiniz sanırım.
Bir salaklık yapıp masaüstümün dahil olduğu user yani kullanıcı dosyamı diğer diske atıp ana diskten sildim ve masaüstümde sadece geri dönüşüm kutusu bu bilgisayar var biraz korkuyorum.

Eki Görüntüle 2481747

Eki Görüntüle 2481749

Hocam bilgisayar yönetimini seç ve yerel kullanıcılar ve gruplar bölümüne gir.
Kullanıcılar kısmınd, kaybolan kullanıcıyı yani senin PC'de oturum açtığın kullanıcıyı kontrol et. Profili kaybettiysen Windows yedeğinden geri yükleme yapmayı dene.

Hocam aynı sorunu bende yaşamıştım bende düzelmemişti.

Hocam dediğinizi anlamadım biraz daha açıklayabilir misiniz?

Kullanıcılar kısmınd, kaybolan kullanıcıyı yani senin PC'de oturum açtığın kullanıcıyı kontrol et. Profili kaybettiysen Windows yedeğinden geri yükleme yapmayı dene.

1746102647036.png

Hocam dediğinizi anladım ama ben tek oturum üzerinbden yaşıyorum sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sorun düzeldi tekrardan D diskinden C diskine attım şu an büyük bir oh çektim bir daha sistem dosyalarına dokunursam beni yaksınlar.
Sorununuzun çözülmesine sevindim, başından beri kendimi yırtıp duruyordum ama nafile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı