Masaüstünüz ne halde?

Bu konu bahanesiyle temizlemiş oldum, gözüm gönlüm açıldı :D
:D
O kadar geniş ekranı tıklım tıklım doldurmayı nasıl başardın? :D

Republic of Gamers! Beğendim. :)
Ek olarak şu da güzel:

Benim masaüstümün geçen seneki halini masaüstümü merak edenler için aşağıda paylaştım. Arka tema hala aynı. Şimdiki halini paylaşmayayım, tıklım tıklım...
1589724417083.png

Çok da hoşuma gidiyor sayılmaz, ama yeni bir sistem toplayana ve yeni bir monitör alana kadar bu şekilde kalacak gibi gözüküyor. :)

Kendimden korkuyorum. Normalde 1080P monitör kullanıyordum temizdi masaüstü. Şimdi 1366x768 monitöre geçtim darmadağınık oldu. Program koyacak yer yok. En iyisi bir düzenleme yapayım bilgisayara.

Eki Görüntüle 565383

Düzenledim sonunda. Bilgisayar rahatladı neredeyse 10GB dosya çıkardım.

Ekran Alıntısı.PNG

Screenshot_1.png

Steam, UPlay gibi oyun mağazalarında bulunan oyunların kısayollarını niye oluşturuyorsunuz anlamıyorum. Masaüstü karmaşık olunca neye odaklanacağınızı şaşırıyorsunuz. Bu platformlar dışında oyunlar içinde klasör oluşturmanızı tavsiye ederim. Sadelik iyidir.

Bu arada sırf arama kutusu rahat erişsin diye bazı uygulamaların kısayolunu tutuyorum. Arama kutusunun istenilen dosyaya ulaşmasını sağlayacakları zaman gelince kısayol filan bırakacağımı sanmıyorum. Arama kutusu konusunda Microsoft uygulama geliştiricileri ile iş birliği yapması şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı