Masaüstünüz ne halde?

:p

Dosya Ekleri

• 123.PNG
    123.PNG
    454,3 KB · Görüntüleme: 61
Artık Windows 7 ve Green Browser yerine Waterfox kullandığınızı öğrendiğim iyi oldu. Tor ile ne yapıyorsun bakalım? 😉
Tor mu nedeni yok aslında güvenli olmak için biraz güvenlik takıntım var bir ara Tails kullandığım bile oldu yani Deep Web ile alakam yok. ;)

The Witcher 3 modları da gözümden kaçmadı. 😄
Olmazsa olmazım artık o. Modlarla daha önce nasıl tanışmadığıma yanıyorum aşırı güzel bi ayrıcalıkmış .:D (benim sürprizbozanlarım niye çalışmıyor yahu.)

Olmazsa olmazım artık o. Modlarla daha önce nasıl tanışmadığıma yanıyorum aşırı güzel bi ayrıcalıkmış .:D (benim sürprizbozanlarım niye çalışmıyor yahu.)
Sürprizbozanı ekledikten sonra köşeli parantezlerin içine mesajınızı yazacaksınız. 😀

Sürprizbozanı ekledikten sonra köşeli parantezlerin içine mesajınızı yazacaksınız. 😀
="[Deneyelim bakalım.] :D"]
[SPOILER= olarak kaldığı için kabul etmiyormuş. Köşeli parantez koyduğumda düzeldi. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı