Masaüstünüzü nasıl kullanıyorsunuz?

Böle
1676729810682.png

1676729939616.png

Çok proje var çoook.. Bitmesi gerekiyor, dağınık o yüzden şu sıra :) Arkadaki logo hareketli o yüzden soluk çıkmış.

Yine de mutluyum bu halimle. Eski bir bilgisayar, dağınık bir masaüstü, eski bir Windows sürümü, desteksiz, yeni oyunlar zar zor açılıyor gibi çok fazla derdi var. Daha dün 4 yıllıktı ne ara 6 yıllık oldu.

Haklısınız hocam, zaman hızlı geçiyor. Emektara bir çekidüzen vermek istiyor musunuz? Termal macun yenilim içini temizletim yeni Windows'a (Windows 10) geçim vs.

Haklısınız hocam, zaman hızlı geçiyor. Emektara bir çekidüzen vermek istiyor musunuz? Termal macun yenilim içini temizletim yeni Windows'a (Windows 10) geçim vs.

Bu bilgisayara çekidüzen verilmesi çok zor hocam. Fanların içinde çıkmayan tozlar var. Windows 7 kurdum kastı. Windows 11 kurdum kastı. Windows 10 kurdum kastı. Windows 8.1 son şansım olmazsa Linux çakacağım artık. Bir de işlemci 6. nesil(2014-2013 arası) ekran kartı taaa 2011'den. RAM slotu bozuk bir tanesi Dual channel yapamıyorum. Bitiremiyorum sıkıntılarını bilgisayarın.

Bu bilgisayara çekidüzen verilmesi çok zor hocam. Fanların içinde çıkmayan tozlar var. Windows 7 kurdum kastı. Windows 11 kurdum kastı. Windows 10 kurdum kastı. Windows 8.1 son şansım olmazsa Linux çakacağım artık. Bir de işlemci 6. nesil(2014-2013 arası) ekran kartı taaa 2011'den. RAM slotu bozuk bir tanesi Dual channel yapamıyorum. Bitiremiyorum sıkıntılarını bilgisayarın.

Haklısınız hocam. 8.1'i ne zaman kurdunuz? Ve o sisteme nasıl Windows 11 kurmayı becerdiniz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı