Öncelikle merhaba dün sabah saatleri oyun oynarken anlık sinirle masama vurdum ve bilgisayarım çok hafif yerinden oynadı ve bu durum kafama takılmadı da değil garantiye almak için buraya sorayım istedim herhangi bir hard disk veyahut ekran kartı hasarı oluşmuş mudur?
HDD var ise sistem sağlam sıkıntı yapar ve kasa masanın üstündüyken vurduysan sert bir şekilde o darbe ile ekran kartı PCI slotu kırılabilir tehlikeli.
Öncelikle merhaba dün sabah saatleri oyun oynarken anlık sinirle masama vurdum ve bilgisayarım çok hafif yerinden oynadı ve bu durum kafama takılmadı da değil garantiye almak için buraya sorayım istedim herhangi bir hard disk veyahut ekran kartı hasarı oluşmuş mudur?
Birşey olmaz. Şimdi arkadaşlar bir ton test vs yazar. İçinizde kalmasın diye yapabilirsiniz fakat. Birşey olmaz yani korkmayın. Uçan tekme atmazsanız sorun yok.
Darbe etkisi oluşturuyorsun. Masaya vurmayla birlikte masanın üstündeki ekipmanlar sertçe olduğu yerden sekiyor. Kesin zarar verir diyemeyiz ama zarar verme olasılığı KESİNLİKLE var. Sinirlerinize hakim olmayı öğrenin ya. Yazık hem kendinize hem eşyalarınıza.