Masaya vurmak PC'ye zarar verir mi?

WERQEW

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar masaya vurunca değişik değişik şeyler açıldı Spotify kapandı, masaüstü 2 açıldı, PC sesi kısıldı vb. yani herhangi bir hasar vb. zarar olmuş mudur? Not: Masada sadece monitör var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar masaya vurunca değişik değişik şeyler açıldı Spotify kapandı, masaüstü 2 açıldı, PC sesi kısıldı vb. yani herhangi bir hasar vb. zarar olmuş mudur? Not: Masada sadece monitör var.
Ben masaya vurduğum zaman video kapanıyor :D Normal bir şey bu. Eğer bir çevre birimine vurduysanız anca o zarar görür. Onun dışında açılması normal.

Klavyeye vurdum hocamda monitöre zarar olmasından korktum
Şöyle olmuştur o zaman. O dediğiniz her şeyin bir kısa yolu var klavye üzerinden. Vurduğunuz zaman birden fazla kombinasyon uygulandığı için bir sürü şey açılmış olabilir. İlk olarak monitörü kapat aç yapabilirsin. Ardından ise bilgisayarı yeniden başlat normal kullan biraz sorun yoksa bir şey olmaz. Bence hiç bir şey olmamıştır direkt ama denemek isterseniz böyle bir yol izleyin.

Eğer bilgisayarın kasasına vurmadıysanız sıkıntı olmaz ahahaha. Klavyesine vurursanız belki program falan açar kapatır ya da en kötü senaryo klavyeniz bozulur.

Laptop var bende. Vurduğumda PC kendini yeniden başlatmıştı. Daha da vurmuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı