Arkadaşlar, bazen Valorant ranked atarken rage geçirip masaya vuruyorum, vurunca görüntü gidiyor ve bilgisayarın fan sesi bayağı yükseliyor. PC yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Sebebini anlayamadım. Kasa masanın üstünde değil bu arada yerde.
Vurmamaktan başka çözüm yolunuz yok gibi değil mi? Vurmayın hocam, siz vurdukça sistemdeki parçalar gereğinden fazla bir şekilde sallanır, sarsılır ve yerinden oynar. Uzun vadede sistemi elinize alırsınız bu şekilde.
Arkadaşlar, bazen Valorant ranked atarken rage geçirip masaya vuruyorum, vurunca görüntü gidiyor ve bilgisayarın fan sesi bayağı yükseliyor. PC yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Sebebini anlayamadım. Kasa masanın üstünde değil bu arada yerde.
Büyük ihtimalle statik elektriklenme veya benzeri bir sebepten koruma moduna alıyor. Ben ekran kartına elimi değdirmiştim fanlar %100 oldu ve ekran gitti, kasa tuşundan yeniden başlatınca düzeltti. Aklıma geldi siz deyince. Sanırım vurmamaktan başka bir çözümünüz yok değil mi?