Masam bu şekildedir. Uzun zamandır ücretsiz gelen mousepadi kullanıyorum. Mouse pad alacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Mouse için olan boyutlarda mouse pad mi alayım yoksa laptopuda kaplayacak şekilde bir mouse pad mi?
Masam bu şekildedir. Uzun zamandır ücretsiz gelen mousepadi kullanıyorum. Mouse pad alacağım fakat aklıma bir soru takıldı. Mouse için olan boyutlarda mouse pad mi alayım yoksa laptopuda kaplayacak şekilde bir mouse pad mi?
En ucuz HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-XL Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-XL Mouse Pad özelliklerini incele, 829,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Masa boyu alabilirsin. Onun dışında masa boyuna verecein paraya daha kaliteli mouse boyutu mousepad seçenekleri de var.
Bezli ürün olduğu için altına temas ediyor ve soğumasını bir nebze engelleyebiliyor. Laptop'un altında boşluk varsa veya laptop soğutucu alacaksanız problem olmaz.
Rampage almayın ben kullanıyorum MP-24'e sahibim katlanınca tam düzelmiyor ütü yapınca LED'de problem çıkıyor. Şuan sorunu düzelttiğim için bir şey diyemeyeceğim. Kalite istiyorsanız HyperX Fury S XL alabilirsiniz, ama masanızın boyutlarına bakarak alın.