Masgsm toplu SMS paketi alınır mı?

KINSEI

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba web sitemin sadece netgsm ve masgsm eklentisi mevcut olduğundan ötürü bu iki firma ile iş yapmam gerekiyor.
Netgsm bireysel kullanıcılara hizmet vermediği için sadece tek seçeneği masgsm oluyor fakat onun hakkında da bayağı kötü yorumlara şahit oldum.
Sizlerin bilgisi varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Yorumlarınız nelerdir?

Elimde başka seçenek yok maalesef ki yalnızca masgsm ile çalışabilirim 1000'lik SMS paketi almayı düşünüyorum web sitem için.

Merhaba web sitemin sadece netgsm ve masgsm eklentisi mevcut olduğundan ötürü bu iki firma ile iş yapmam gerekiyor.
Netgsm bireysel kullanıcılara hizmet vermediği için sadece tek seçeneği masgsm oluyor fakat onun hakkında da bayağı kötü yorumlara şahit oldum.
Sizlerin bilgisi varsa tavsiyeleriniz nelerdir? Yorumlarınız nelerdir?

Elimde başka seçenek yok maalesef ki yalnızca masgsm ile çalışabilirim 1000'lik SMS paketi almayı düşünüyorum web sitem için.

Siteniz hakkında bilgi verirseniz daha rahat olur mesela günde kaç kişiye SMS gönderilir ayrıla 1000'lik SMS paketi aylıksa yetmeyecektir muhtmelen.

Siteniz hakkında bilgi verirseniz daha rahat olur mesela günde kaç kişiye SMS gönderilir ayrıla 1000'lik SMS paketi aylıksa yetmeyecektir muhtmelen.
Hocam günde en fazla 10-15 kişiye mesaj gidecek şu anlık.

Mas GSM yıllardır kullanırız gayet memnunuz.
Bir hemşehri derneği için almıştık.

Bayağı bir şikayet var hocam korkumdan buraya yazmak istedim. 1000'lik şimdilik yeter gibi duruyor ileride daha fazlasını da alabilirim ama başka seçeneğim yok masgsmden başka.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı