OyunRuhumda Picopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 127 Yer Denizli 4 Mart 2022 #31 Yakın zamanda korona geçirdiğim için artistlik yapmamak gerektiğini anladım ve her dışarı çıktığımda takıyorum.
Yakın zamanda korona geçirdiğim için artistlik yapmamak gerektiğini anladım ve her dışarı çıktığımda takıyorum.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #32 Hiçbir yerde takmıyorum bazen toplu ulaşım araçlarında kullanıyorum.
agaparator Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek - 4 Mart 2022 #33 Okul ve toplu taşıma dışında hayır.
babapars Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #34 Bizim millet de ters psikoloji vardır tak dersin takmazlar, takma gerek yok dersin ölümüne savunurlar.ben takmiyorum, takdigim zaman nefes alamıyorum. Takana da saygı duyuyorum insanlar karşısındakinin kararlarını sorgulamamali
Bizim millet de ters psikoloji vardır tak dersin takmazlar, takma gerek yok dersin ölümüne savunurlar.ben takmiyorum, takdigim zaman nefes alamıyorum. Takana da saygı duyuyorum insanlar karşısındakinin kararlarını sorgulamamali
TakatimKalmadı Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 1.148 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #35 Fikirlerini önemsememem gereken kişileri belirlemem için kritik bir konu daha, mükemmel. Takıyorum.
Huseyiint Centipat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2022 #36 iatech dedi: çirkinlikten değil demi hocam Genişletmek için tıkla... O da var biraz
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 4 Mart 2022 #37 Daha doğrusu takmayanı görmedim.
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 4 Mart 2022 #38 Asla takmayı bırakmayacağım.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 4 Mart 2022 #39 iatech dedi: Biliyorsunuz son kararlardan sonra açıkta maske takma zorunluluğu kaldırıldı, gerçi yoktu da. Hala takan var mı merak ettim. Takan insanlar görüyorum Genişletmek için tıkla... Bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Alınan kararlara rağmen kullanmaya devam edeceğim.
iatech dedi: Biliyorsunuz son kararlardan sonra açıkta maske takma zorunluluğu kaldırıldı, gerçi yoktu da. Hala takan var mı merak ettim. Takan insanlar görüyorum Genişletmek için tıkla... Bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.” Hz.Mevlâna Alınan kararlara rağmen kullanmaya devam edeceğim.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 4 Mart 2022 #40 TakatimKalmadı dedi: Fikirlerini önemsememem gereken kişileri belirlemem için kritik bir konu daha, mükemmel. Takıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de, 11 kisi goz ardi listeme girdi bile bu konu sayesinde. Evet, maskeyi disaridayken her an kullaniyorum ve kullanmaya devam edecegim.
TakatimKalmadı dedi: Fikirlerini önemsememem gereken kişileri belirlemem için kritik bir konu daha, mükemmel. Takıyorum. Genişletmek için tıkla... Bence de, 11 kisi goz ardi listeme girdi bile bu konu sayesinde. Evet, maskeyi disaridayken her an kullaniyorum ve kullanmaya devam edecegim.