Maske takıyor musunuz?

Hastaneye giderken 2 tane takardım onu tek maskeye düşürdüm. Normal şartta tabii ki takmaya devam. 2 doz BioNTech aşısı olduğum halde tedbiri bırakmam.

Ben de 2 doz Biontech oldum ve ona rağmen dışardayken mutlaka maske takıyorum ama iş yerinde vesaire arada bi' takıyorum. Bana bir şey olmaz demeyin, tedbir önemli.

Dışarıda olduğum zaman bir şeyler yiyip içmiyorsam hep takarım. Aşı olunca takmamak çok saçma bir şey.

Ben 2 doz BioNTech aşısı oldum bende dışarıda maske takmıyorum okulda takıyorum zorunlu diye yoksa takmazdım aşılandığım için.

Okulda falan takmıyorum diye hocalar beni hiç sevmiyor. Geçen tarih hocası nöbetçi öğretmen, sınıfta da maskem yok sınıfa yavaşça geldi. "Oğlum maskeni taksana sen! Ben seninle uğraşmak zorunda değilim ya!" falan böyle kendi kendine triplere giriyor. E uğraşma hocam ben mi sınıfıma gel dedim? Ondan önce de şöyle bi olay oldu : Okul bloğuna girişte yüksek bi yer hafif riskli ama dengede duruyorum oraya çıktım hava gelsin diye hoca yanıma gelmiş diyor ki ; oğlum in aşağı düşeceksin ya! Sonra döndü "Oğlum maskeni tak, maskeni!" dedi beni bi' gülme tuttu.

Bazen eve gelince bile unutup çıkarmadığım oluyor, o kadar çok takıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…