Maske takıyor musunuz?

2 doz BioNTech oldum. Dışarıda takmıyorum ama herkes takıyor. İngilizce kursuna gidiyorum. Sınıfta takan sadece 1-2 kişi var. Ne hoca ne de diğerleri takmıyor. En azından yolda yürürken takmamak sorun yaratır mı? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Bende iki aşımı oldum. Her zaman takarım. Ev hariç, bir de insanlar yoksa çıkarırım genelde.

Hocam okuldaki dezenfektan sirke kokuyor ne yapalım yani ya?
O zaman okul yönetimini bilgilendirin, sonuç alamazsanız milli eğitim bakanlığına cimer'den yazın durumu. Kendiniz kimsayal ürün satan toptancılardan dezenfektan alın olmadı. Hem daha ucuz, hem de üniversite laboratuvarlarında test edildiğine dair bakanlıktan imzalı raporları oluyor. Toptancıya, bunun üniversitede test yapıldığına dair raporu var mı diye sorun.

O zaman okul yönetimini bilgilendirin, sonuç alamazsanız milli eğitim bakanlığına Cimer'den yazın durumu. Kendiniz kimsayal ürün satan toptancılardan dezenfektan alın olmadı. Hem daha ucuz, hem de üniversite laboratuvarlarında test edildiğine dair bakanlıktan imzalı raporları oluyor. Toptancıya, bunun üniversitede test yapıldığına dair raporu var mı diye sorun.

Hocam bizim sınıf hocamız gratisten portakal kokulu dezenfektan aldı bizim sınıftaki kızlar öğle arası sıkıyorlar. Artık onla idare ediyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı