asdddxaw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2017 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Yer İstanbul 22 Ağustos 2020 #1 Merak ediyorum. Polis görüyorum arabayla geçiyor etraftaki herkes maskesiz fakat durmuyorlar bile. Ceza yiyen var mı maske yüzünden? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2020
Merak ediyorum. Polis görüyorum arabayla geçiyor etraftaki herkes maskesiz fakat durmuyorlar bile. Ceza yiyen var mı maske yüzünden?
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.184 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 22 Ağustos 2020 #2 Yiyenleri gördüm. Kendi bahçende veya arabanın içinde falan laf etmiyorlar da bizim burada diğer türlü affetmiyorlar.
Yiyenleri gördüm. Kendi bahçende veya arabanın içinde falan laf etmiyorlar da bizim burada diğer türlü affetmiyorlar.
K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Ağustos 2020 #3 Dışarıda takıyorum fakat bizim buranın otoparkına karışmıyorlar, otopark ve çevresinde takmıyorum. Hiç ceza yemedim. Son düzenleme: 22 Ağustos 2020
Dışarıda takıyorum fakat bizim buranın otoparkına karışmıyorlar, otopark ve çevresinde takmıyorum. Hiç ceza yemedim.
LeBlanc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 22 Ağustos 2020 #4 Çok görüyorum Adana' da takmayan. Ben daima maske kullandım, kullanmaya devam edeceğim. Toplu taşıma kullanırken şoförlerin maske takmadığını gördüğümde indikten sonra arayıp şikayet ediyorum plaka numarasıyla birlikte.
Çok görüyorum Adana' da takmayan. Ben daima maske kullandım, kullanmaya devam edeceğim. Toplu taşıma kullanırken şoförlerin maske takmadığını gördüğümde indikten sonra arayıp şikayet ediyorum plaka numarasıyla birlikte.