Rüyada kurşun yiyen var mı?

emin121212

Femtopat
Daha fazla  
Rüyamda belimden 2 kere sıktılar. İşin enteresan kısmı acısını çok fena hissettim yoksa rüya derim geçerim. Hayatımda hiç kurşun yemedim bilmiyorum gerçek acısını ama çok fena idi. Hani belalı ya da keko bir tip de değilim bu tarz bir şey aklımda ne arıyor. Çok merak ediyorum. (odam gayet sıcak) yedigim noktanın resmini attım :D

png-transparent-posterior-triangle-of-the-neck-muscle-head-and-neck-anatomy-human-body-gracili...png

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyamda belimden 2 kere sıktılar. İşin enteresan kısmı acısını çok fena hissettim yoksa rüya derim geçerim. Hayatımda hiç kurşun yemedim bilmiyorum gerçek acısını ama çok fena idi. Hani belalı ya da keko bir tip de değilim bu tarz bir şey aklımda ne arıyor. Çok merak ediyorum. (odam gayet sıcak) yedigim noktanın resmini attım :D

Eki Görüntüle 2013960

Ben rüyamda göğsümden yemiştim.

Ben rüyamda düşmüştüm. Balkondan atlıyordum. Çok değişik bir deneyimdi rüyada düşmek. Ayrıca rüya ardı ardına devam etmişti, uyanıyorum gene rüyadayım, uyanıyorum gene rüyadayım. Korkunçtu..

İşin uzmanı değilim ama belki bilinçaltında böyle bir şeyi merak etmişsindir hep. Ya da az da olsa zihninde silahla vurulmaktan dolayı bir korku vardır diye düşünüyorum.
Acıyı çok fazla hissetiysen.

Benim kafama sıkmışlardı :D Zaten sonra 1 saniye geçmeden sıçrayarak uyandım.

Ekran Alıntısı.PNG

Tam tersi oldu bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı