Maske zorunluluğu ne zaman kalkacak?

Bildiğiniz üzere sağlık bakanlığı Koronavirüs'ün Grip'ten farksız olduğunu söyledi. Ve tedbirlerin artık bireysel olacağını belirtti. Peki ya okullarda, marketlerde ve birçok toplu alanlarda maske zorunluluğu ne zaman kalkacak? Teşekkürler.

Yakın zamanda olacağını düşünmüyorum ki zaten kimse takmıyor hocam. Açıkçası kalksa bile ben uzun süre yine takarım. Ayrıca kapalı alanlarda yine zorunlu olacağına eminim.

Kalkmasının 1 seneyi geçmiyeceğini düşünüyorum.

Yeterli bence bu kadar maske ve HES falan. Bakanın yaptığı açıklamaya göre bitmesi gerekiyor bu tedbirlerin artık.
Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim Ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.

Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.

Ben sadece 1 doz oldum 2. yi olmayı düşünmüyorum. Bitti artık virüs bence. Olmanıza gerek kalmayacak gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…