Üniversitede zorunlu değil. PCR olman gerekiyordu. Bu durumda ona gerek kalmadı. Arada güvenlikler uygulamadan risk durumuna bakıyorlar kafana göre. Risksiz yazması yeterli.Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim Ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.
Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.
Herkes aşılandığı zaman. Bilime güvenin.
Hm anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.2-3 doz olan da virüse yakalanıyor. Bay bay hocam gereksiz buluyorum. Daha kolay atlatıyormuş bahaneye bak. Lan zaten karantinaya girdiğin zaman dışarıya çıkamıyorsun hafif yada ağır olsa ne fark eder?
Hastalık geldi evime zaten. Annem babam abim oldu ben olmadım. Ya da daha genç olduğum ve az dozdan aldığım için hiç hissetmedim bile olduysam. Aşıyı bence 50 yaş ve üzeri olmalı. Genç olanlar için gerek yok. Kaynak israfı bence.Hm anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.
2-3 doz olan da virüse yakalanıyor. Bay bay hocam gereksiz buluyorum. Daha kolay atlatıyormuş bahaneye bak. LAN zaten karantinaya girdiğin zaman dışarıya çıkamıyorsun hafif ya da ağır olsa ne fark eder?
HM anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.