Maske zorunluluğu ne zaman kalkacak?

Yakın zamanda kalkacağını düşünmüyorum.

Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim Ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.
Üniversitede zorunlu değil. PCR olman gerekiyordu. Bu durumda ona gerek kalmadı. Arada güvenlikler uygulamadan risk durumuna bakıyorlar kafana göre. Risksiz yazması yeterli.

Ben halen 1. dozu bile olmadım. Sebebi ise açık lisedeyim ve evden çıkmıyorum. Bekleyeyim dedim ocak başında bazı PCR test zorunlulukları kalktı. Şahsen olmak istemiyorum ama galiba üniversitede zorunlu olacak.

Zorunlu olursa olmam ki .

2-3 doz olan da virüse yakalanıyor. Bay bay hocam gereksiz buluyorum. Daha kolay atlatıyormuş bahaneye bak. Lan zaten karantinaya girdiğin zaman dışarıya çıkamıyorsun hafif yada ağır olsa ne fark eder?

2-3 doz olan da virüse yakalanıyor. Bay bay hocam gereksiz buluyorum. Daha kolay atlatıyormuş bahaneye bak. Lan zaten karantinaya girdiğin zaman dışarıya çıkamıyorsun hafif yada ağır olsa ne fark eder?
Hm anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.

Hm anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.
Hastalık geldi evime zaten. Annem babam abim oldu ben olmadım. Ya da daha genç olduğum ve az dozdan aldığım için hiç hissetmedim bile olduysam. Aşıyı bence 50 yaş ve üzeri olmalı. Genç olanlar için gerek yok. Kaynak israfı bence.

2-3 doz olan da virüse yakalanıyor. Bay bay hocam gereksiz buluyorum. Daha kolay atlatıyormuş bahaneye bak. LAN zaten karantinaya girdiğin zaman dışarıya çıkamıyorsun hafif ya da ağır olsa ne fark eder?

Ablam 3. dozunu olmuştu ve 2 gün önce koronaya yakalandı. Durumu şu an idare ediyor.

HM anlamadım hafif ya da ağır olsa ne mi fark eder? Hastalığı geçirseydin böyle konuşacağını sanmıyorum ayrıca ölüm oranını da azaltıyor aşı.

Bence ölüm oranın azalması aşı değil neredeyse herkes belirti göstermeyerek virüs oldu ve doğal bağışıklık kazandı bunun sayesinde ölüm oranı düşük aşı denilen sıvılara hiç güvenmiyorum özellikle Turkovac'a çünkü daha dsö onayı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…