Maskelerin İçinde robot mu var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten mahalle arasında satılan maskelerde robot yok. Daha büyük marketlerde satılan maskelerde var diye duymuştum.
Kandırmaya devam et kendini. Polip yapılı tüm maskelerde aynı şey oluyor. Saçma sapan bir sosyal medya komplo teorisine inanmaya devam et.

Kimseyi yanıltmak istemiyorum ama maskelerin içinde robot olduğunu düşünüyorum. Bunun hakkında birçok video var. Ben de aynı deneyi yaptım benim maskede 22 tane robot var. Gerçekten çok korktum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bataryayı da nefesiniz dolduruyor herhalde :D. (!) Ya saçma sapan şeylere inanmayın.

Çok doğru. Hatta aşılar vücuda çip yerleştiriyor. Dünya'yi ele geçirecekler (!)

Kendinizi; bir tane incecik maskenin içine yüksek teknoloji, milyon dolarlık robotlar yerleştirilip yönetilecek kadar değerli görmeyin.

Devletler size bir şey yapmak istese ya da o dış güçler falan, basitçe maskenizin içine kimyasallar yerleştirirler. Amaçları da sizi öldürmek olur, yönetmek falan değil. Hayır yani böyle bir amacı olan insan için, dünya nüfusunun büyük bir kısmı gereksiz ham madde israfçısı konumundadır. Neden yok etmek ve kurtulmak varken, yönetmekle falan uğraşsın ki?

Toplum ve politik 101. Önceki mesajım ise ironi bu arada, inan birisi çıkar falan, gece gece uğraşmayayım.

Kendinizi bu kadar önemli görmeyin yani...

Abi bunlar ileri teknoloji. Bu işin şakası yok.

Peki bana şunu açıkla. Bu ileri ve yüksek teknolojiyi, profil fotoğrafını FIAT logosu yapan Ahmet'i yönetmek için neden kullansın, bu dış güçler?

İlk defa konu dışı bir konuya bu kadar mesaj atıyorum.
Abi bunlar ileri teknoloji. Bu işin şakası yok.
Bu robotları nereden bulabilirim? Kaliteli de bir maske kullanıyorum aslına bakarsan ama çıkmadı.

Kendinizi; bir tane incecik maskenin içine yüksek teknoloji, milyon dolarlık robotlar yerleştirilip yönetilecek kadar değerli görmeyin.

Devletler size bir şey yapmak istese ya da o dış güçler falan, basitçe maskenizin içine kimyasallar yerleştirirler. Amaçları da sizi öldürmek olur, yönetmek falan değil. Hayır yani böyle bir amacı olan insan için, dünya nüfusunun büyük bir kısmı gereksiz ham madde israfçısı konumundadır. Neden yok etmek ve kurtulmak varken, yönetmekle falan uğraşsın ki?

Toplum ve politik 101. Önceki mesajım ise ironi bu arada, inan birisi çıkar falan, gece gece uğraşmayayım.

Kendinizi bu kadar önemli görmeyin yani...
Abi zaten senin veya benim gibi insanlar umurlarında değil. Onlar ajanlarla falan uğraşıyorlar. Arada biz de kaynamayalım diye dedim.

Adamların işi gücü yok senin maskene 22 tane robot takacak. Emin ol sana ne yapacaklarsa o robotlar ile, gidip manavda çalışsalar daha çok kazanırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı