Maskülizm Neden Yaygın Değil?

Günümüzde kadını yücelten medya ve feminazilerin görüşünden de eski olan adalet İdeolojisi ve erkek haklarını savunan Maskülizm, neden bu feministlik saçmalığı kadar popüler değil?
Çünkü saçma ve çoğu erkek bunun saçma olduğunu biliyor keşke aynısı kadınlar için de geçerli olsa.

Feminizm isimden kaybediyor ama fikir ve hedefler açısından bakarsak maskülizm gibi başka bir akıma gerek kalmaz. Böyle olunca sanki feminizm kadınlara yapılan haksızlıklar, maskülizm erkeklere yapılan haksızlıklar için varmış gibi oluyor, bu durumda karşı karşıya gelmeleri bile muhtemel. Gerek yok. Kendini feminist olarak tanımlayan birisi olarak söylüyorum, erkeklere yapılan ama gözden kaçan haksızlıklara daha çok dikkat çekiyorum, duyarlı olmaya çalışıyorum. Daha doğrusu yeri geldikçe insanlarda farkındalık oluşturmaya çalışıyorum, en azından çevremde. Bazen birçok kişiyle ve bazen feminizmle çelişsem de kendime göre bir eşitlik algım var henüz olgunlaşmamış, üstüne durmadığım birçok konunun olduğu.

Günümüzde kadını yücelten medya ve feminazilerin görüşünden de eski olan adalet İdeolojisi ve erkek haklarını savunan Maskülizm, neden bu feministlik saçmalığı kadar popüler değil?
Erkekler mağduru oynayamıyor, mağduru oynama konusunda kadınlar 1. sırada yer alıyor.

Son düzenleme:
Ortalama erkeğin haftada 5-6 gün mesaiden böyle saçmalıklara vakit bulamamasından dolayı olabilir. Bir erkek birey eziliyorsa zaten sessiz kalmak dışında fazla seçeneği olmuyor genelde. Kimsenin umrunda değil çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı