MasSoln virüs mü?

Bu buldukları için silin veya karantinaya alın ardından açılışta çalışan programlar arasında mı şüphenilen program ona da bakalım. ESET Online scanner ile de tarama yapın. Programı kapatmak istediğiniz zaman sorun çıkartıyor mu?

Bu buldukları için silin veya karantinaya alın ardından açılışta çalışan programlar arasında mı şüphenilen program ona da bakalım. Programı kapatmak istediğiniz zaman sorun çıkartıyor mu?
Evet. Görevi sonlandırıyorum, kayboluyor birkaç saniye sonra tekrardan geliyor.

Muhtemelen potansiyel olarak istenmeyen program (PUP) veya zararlı yazılım. Yukarıda belirttiğim işlemleri de deneyelim işe yaracak mı inceleyelim hocam.
Kusura bakmayın bir işim çıktı, size 21:00 gibi dönüş yapacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Raporu paylaşın.

Raporu paylaşın.

Muhtemelen potansiyel olarak istenmeyen program (PUP) veya zararlı yazılım. Yukarıda belirttiğim işlemleri de deneyelim işe yaracak mı inceleyelim hocam.
ESET raporu bunlar, -tam tarama yapmadım- şu an yazılım görev yöneticisinde çalışıyor. Yeniden başlatmam gerek sanırım.

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-21_212547.png
    resim_2022-03-21_212547.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 32
ESET raporu bunlar, -tam tarama yapmadım- şu an yazılım görev yöneticisinde çalışıyor. Yeniden başlatmam gerek sanırım.

Tamamdır hocam devama basın. ESET Online scanner zaten bulmuş temizlemiş yeniden başlattıktan sonra gözükmüyorsa sorununuz çözülmüştür. Çözüldü olarak işaretleyebiliyorsanız işaretleyebilirsiniz.

Tamamdır hocam devama basın. ESET Online scanner zaten bulmuş temizlemiş yeniden başlattıktan sonra gözükmüyorsa sorununuz çözülmüştür. Çözüldü olarak işaretleyebiliyorsanız işaretleyebilirsiniz.
Yardımlarınız için müteşekkirim. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Çözüldü ancak işaretleyemiyorum maalesef. ☺️

Technopat Haberler

Geri
Yukarı