Master Tekno Market güvenilir mi?

Garanti olarak ne veriyorlar. İthalatçı garantili anladığım kadarıyla ama nasıl bir garanti bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mı?
İthalatçı garantili de olsa Logitech Avrupa'ya yazdığınız taktirde yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Bir de düzgün kullanıldığı sürece kolay kolay bozulacak bir ürün değil zaten.

Merhaba Master Tekno Market olarak kafanıza takılan sorulara cevap vermek adına buradayız . Gereksiz dedikodu ve kafanızda oluşan soru ve sorunlara hızlı cevap alabilirsiniz.
Soru 1 : Ürün garantisi
cevap : Bursa Rech Bilişim teknik servisi ile anlaşmamız mevcut ve tüm oyun konsolu ve aksesuarlarına profesyonel servis desteği sunuluyor .
soru 2 : Ürün fiyatı ve karışık kafa soruları
cevap : Ürünleri faiş fiyattan satıp ayda 3 ürün satmak yerine hızlı ve uygun fiyatlı satışlar tercihimizdir .

Teşekkürler

Ben bu firmadan sipariş verdim haziran 2022 tarihi başında. Gelen kutu açılmış ve üründe deforme vardı. İade ettim yenisini istedim ve özellikle telefonda bildirdim elinizde yeni, açılmamış ve kullanılmamış ürün var mı diye. Sonuç gelen ikinci ürün ilkinden daha beterdi. Trendyol iadeyi kabul etti sağ olsunlar. Bir de telefonda dalga geçer gibi konuşuyorlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı