Master Yi nasıl oynanır?

sakrucu1234

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, LoL'e yeni başladım. Oyundaki çoğu şeyi bilmiyorum itemler rünler gibi. Master Yi oynamak istiyorum. Biraz oynadım ama beceremedim. Öğretici videolar izledim her şeyi doğru yapıyormuşum gibi geliyor ama çok zayıf kalıyorum itemleri hangi sırayla ve hangilerini alacağımı bilmiyorum. Nasıl oynayabilirim Master Yi?

Ormancı olarak oynanır genelde. Bu oyunda asil amac karsi takima kill vermemek. Kill verirsen veya koridordakiler kill verirse karsiyi kasmis olurlar. Dolayisi ile dusuk kalirsin. Herkes keser seni. Both koridoruna gank atmalisin veya soloya. Bu arada ormanci icin Lee Sin oneririm daha iyi, daha hizli. Sadece kill verme ve Tank olsun takimda. Ayrica ilk kuleyi senin takimin almak zorunda.

Son düzenleme:
Dümdüz kafa üstü dalma. Çevrendeki farmı takip et. Farm oyunun erken aşamalarında rakipten daha fazla hasar atar eğer dikkat etmezsen, hele dalga biriktiyse. Master Yi kolay çarlardan biri. Ama kafa üstü dalarsan değil.

Merhaba, LoL'e yeni başladım. Oyundaki çoğu şeyi bilmiyorum itemler rünler gibi. Master Yi oynamak istiyorum. Biraz oynadım ama beceremedim. Öğretici videolar izledim her şeyi doğru yapıyormuşum gibi geliyor ama çok zayıf kalıyorum itemleri hangi sırayla ve hangilerini alacağımı bilmiyorum. Nasıl oynayabilirim Master Yi?

Runler ve itemler icin Blitz indirebilirsiniz.

Master Yi oyun bilgisi ve karşılaşma bilgisi isteyen bir şampiyon. Skill kiti basit olsa da yeni başlayanlar için önermem. Master Yi oynamak için sadece oyun oynamalısınız, oyunu takip etmeyi öğrenmelisiniz. Video izlemek, rehber izlemek belli bir zamana kadar işe yarıyor. Sadece pratik yapıp bol bol eşleşme yapmalısınız; başka şampiyonlara yönelmenizi öneririm. Kolsuz şampiyonu değil Master Yi, yanlış ellerde işlevsiz bir şampiyon.

Gerekli yerlerde beleş killere konmalı, geri kalan zamanlarda CT JG, görev ve farm yapmalısınız. Beleş killere konup scale olduktan 3 item sonra kasaba dönüşüyor Master Yi. Eğer ki geri düşerseniz toparlanması bir o kadar da zor. İtem olarak Mahvolmuş, Guinsoo ve Kraken yeterli geri kalanı defansif şeyler çıkabilirsiniz. Duruma göre Aklın Sonu, Ölümün Dansı, Guardian Angel ve botu satıp en sonunda Ölü Adamın Zırhı alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Q'yu rakibin yeteneklerini dodgelamak için veya rakip kaçmaya başlayınca kullanmanız lazım. W yeteneğini de hasar dodgelamak için veya Q süresini beklerken hasar yememek için kullanabilirsiniz.
Mesela Khazix daha az ve Q skilliniz bekleme süresinde. Khazix size vururken W basarsınız hem can yenilersiniz hem az hasar alırsınız Q gelince de dalarsınız. Tabi W ilk seviyelerde daha güçlü oluyor çünkü rakipten zaten fazla hasar çıkmıyor.

Kısacası Q ve W skillerini zamanında kullanmanız çok önemli.
Rakibin canı az değilse asla Q ile atlamayın. Arkasından 4 kişi çıkabilir veya kule altına flaş atabilir, veya skilli ile kaçabilir vs.

Konuyla alakasız mesaj yazmayalım lütfen kimse sizden oyun önerisi istemedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı