Master Yi vs. Yasuo

Tükriye Server'ı olur gibi...

Ah ulan o TR server ı yok mu chattan sövenler sonra sesliye gelmeyip kaçanlar veya sesliye gelip karşıdakilerini aldırmadan sövenler.
Annesini seven ikisini de oynamaz. Hem takımından hem karşıdan küfür yeme ihtimalin çok yüksek bu iki çarı oynarken.

Riot biraz iş yapsın maçtan çıkınca ceza vermeyi biliyor ama.
 
Master Yi ya da Yasuo.
Yasuo maçları Master'yi kadar kolay taşıyamaz.

Master Yi'nin Draktharr'lı eşya dizilimi gayet iyi ve size zaman kazandırır. Yalnız Yasuo ve Master'yi CC'lerden inanılmaz etkileniyor.

Master Yi'de draktharr'ı bitirdikten sonra eğer TF olursa kırılgan ve hızlı bir şekil de öldürebileceğiniz hedef seçin. Çünkü Draktharr sayesin de hedef öldükten sonra görünmez olup zaman kazanacaksınız.

Yasuo'nun dizilimin de Draktharr olmayacağı için onun daha iyi konum alması gerekiyor. Fakat W yeteneği sayesin de TF'ler de zaman kazanabilirsiniz. Ama savaşı sadece 2. Q ile veyahut birinin başlatıp CC uyguladıktan sonra girmenizi tavsiye ediyorum.
 
LeBlanc tercih ederim.
Anlık hasarıyla 800k'yı tekleyen bir şampiyon.
İllaki de ikisinden biri ise Yasuo. Eski mainlerdendir kendisi.
 
Yasou'nun oynayışı kolay diyenler olmuş. Q kaçırıp hortum ve ulti atamadıktan sonra yasou 1-10 gidiyor. Master aç ultiyi koş Q bas 2 kişi alıyorsun zaten. Yasou için çaba lazım.
Bir şampiyonun zorluğu onu oynayanlara göre hesaplanmaz. Öyle olsa Garen en zor şampiyon olurdu. Yasuo'yu vasat oynarsan zorluğu da vasattır. Ustalaştıkça zorlaşır. Kaldı ki Yasuo'nun çok fazla hata telafi etme ve fırsat değerlendirme şansı var. Diğer şampiyonlardan daha fazla çaba gerektiren bir şampiyon değil yani.
 
Hiçbiri.
İkisiyle de oyun taşıyamazsın.
Böyle bir soruyu düşük eloda olduğun için sorduğun belli.
Kitle kontrolü olan karakterlerle oyna.
Smurfler genelde Yi, Yasuo gibi kolay ve hypercarry şampiyonları tercih eder.

Yasuo can çalmasıyla zaten fightta kolay kolay ölmez. Yi'de latede Draktarr alsa görünmez, Kraken alsa 2.50 saldırı hızıyla (ben ölümcül tempo oynuyordum) bütün tankları tereyağı gibi eriten, Kalkanyay alsa fightta ölmeyen bir şampiyon.

Ne demek oyun taşıyamazsın? Zaten soruyu soran kişinin ELO'sunu öğrenmişsin. Düşük ELO'da Yi iyi iş yapıyor. Beleşten 2-3 kill aldıktan sonra size kolay gelsin. Ben kaç kere sadece Yi farkına oyunu kaybettiğimi hatırlıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı