Masterbox Lite 5 Kasaya GTX 1080 Sığar mı?

Ayni kasa bende var, sığamayacak ekran kartı yok gibi. Sığar.
Ama dedigin gibi cok guvenilir durmuyor. Onu almak yerine indirim bekleyip ayni paraya sıfır Rtx 2060 alman daha mantıklı olur.

Ayni kasa bende var, sığamayacak ekran kartı yok gibi. Sığar.
Ama dedigin gibi cok guvenilir durmuyor. Onu almak yerine indirim bekleyip ayni paraya sıfır Rtx 2060 alman daha mantıklı olur.
Kasanın soğutması ve PSU'su sizce iyi mi ? RTX 2060 ve Ryzen 2600'lü sistem aldım da PSU sıkıntısı yaşar mıyım merak ediyorum.

Kasanın soğutması ve PSU'su sizce iyi mi ? RTX 2060 ve Ryzen 2600'lü sistem aldım da PSU sıkıntısı yaşar mıyım merak ediyorum.
Güç kaynağından memnunum, imzamdaki sistemi tam güçte çalışırken sorunsuz besliyor.
Ama kasadan memnun değilim. Onden hava alacağı alan cok küçük oldugu icin hava sirkülasyonu kötü. Oyle ki on kapagi soktugumde 5-10 derece direk düşüyor sıcaklıklar.
Onun yerine MB511 almalısın.
1080 daha iyi bir kart ama.
Aralarında çok fark yok ve Rtx 2060 az kayipla ışın izleme yapabiliyor. Aksine Gtx 1080 ile RT açarsan kart can çekişiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı