MasterBox TD500'e Deep Cool LT720 soğutucu takılır mı?

Myshtig0

Centipat
Daha fazla  
Almayı düşündüğüm kasa bu.

Sıvı soğutma bu.

Ayrıca bu soğutma nasıl ve kasaya uyar mı?

O kasaya 5400 verilmez, bunu alin.

Bu linkten de Lancool 216 ile LT720 kullananlari gorebilirsin.

Bu linkten de lancool 216 ile LT720 kullananlari gorebilirsin.

Neye göre verilmez hocam? Aynı kasayı kullanıyorum hava akışı mükemmel. Ve ayrıca arkadaşın kullanmak istediği sıvı soğutmayı destekliyor. Böyle bir yorum atarken sebep belirtin sadece fiyat için bu ürüne alınmaz denmez çünkü kasa oldukça şık CE kullanışlı. Önden ve ustten 360M sıvı soğutma desteği var.

Arctic Liquid Freezer II alın kasayı da üstteki hocamın attığını alın sırf RGB var diye çok daha kötü sıvı sogutmalar alıyorsunuz.

Arctic Liquid Freezer II alın kasayı da üstteki hocamın attığını alın sırf RGB var diye çok daha kötü sıvı sogutmalar alıyorsunuz.

RGB var diye değil öneri üzerine onu almayı düşünüyordum RGB olmasa da daha iyi sıvı soğutma var ise tabii tercih ederim RGB o kadar önemli bir şey değil.

Bu linkten de Lancool 216 ile LT720 kullananlari gorebilirsin.
kasa önerisi için teşekkür ederim.

RGB var diye değil öneri üzerine onu almayı düşünüyordum RGB olmasa da daha iyi sıvı soğutma var ise tabii tercih ederim RGB o kadar önemli bir şey değil.

Arctic Liquid Freezer 2 alın hocam 240 280 ve 360mm olmak üzere 3 model hepsi iyi soğutuyor ama siz istediğinizi alın.

Neye göre verilmez hocam? Aynı kasayı kullanıyorum hava akışı mükemmel. Ve ayrıca arkadaşın kullanmak istediği sıvı soğutmayı destekliyor. Böyle bir yorum atarken sebep belirtin sadece fiyat için bu ürüne alınmaz denmez çünkü kasa oldukça şık CE kullanışlı. Önden ve ustten 360M sıvı soğutma desteği var.
Attigim kasa da one ve uste 360 destekliyor, ustelik 2000 TL daha ucuz ve daha kaliteli.

Sadece fiyata bakarak alinir alinmaz yorumu yapilir ayrica gayet de. Sen bir urun alirken fiyat/performans dengesine bakmiyor musun? Bakmiyorsan senin problemin. Bu kasanin kalitesi 3000 TL'lik bir kalitede. Dumduz 360mm destekleyen siradan bir kasa. Ahim sahim bir malzeme kalitesi yok, fanlari da kalitesiz. 3000 bile cok da o da bu donem icin normal kaliyor artik.

Attigim kasa da One ve uste 360 destekliyor, ustelik 2000 TL daha ucuz ve daha kaliteli.

Sadece fiyata bakarak alinir alinmaz yorumu yapilir ayrica gayet de. Sen bir ürün alirken fiyat/performans dengesine bakmiyor musun? Bakmiyorsan senin problemin. Bu kasanin kalitesi 3000 TL'lik bir kalitede. Dumduz 360mm destekleyen siradan bir kasa. Ahim sahim bir malzeme kalitesi yok, fanlari da kalitesiz. 3000 bile cok da o da bu donem icin normal kalıyor artik.

Hocam F/P araştırmasında ürünün sunduklarına bakarak performans ve fiyat dengesi kurarsınız. Td 500 kullanıyorum mid Tower olmasından ötürü gayet temiz ve hava akışı gayet iyi fanları 1 senedir aralıksız çalışıyor CM markası da öyle yabana atılacak bir marka değil ürünleri gayet kaliteli.

Hocam F/P araştırmasında ürünün sunduklarına bakarak performans ve fiyat dengesi kurarsınız.
Zaten o yuzden 5000 verilmez. TD500 ile ayni ozellikleri sunup ondan daha ucuz olan kasalar mevcut, 1 tanesini konuya ekledim zaten.
Td 500 kullanıyorum mid Tower olmasından ötürü gayet temiz ve hava akışı gayet iyi fanları 1 senedir aralıksız çalışıyor CM markası da öyle yabana atılacak bir marka değil ürünleri gayet kaliteli.
Kalitesiz demiyorum 5000 liraya alinmaz diyorum. Memnun olmaniz ne mutlu, gule gule kullanin, ama konu bu degil.

Zaten o yuzden 5000 verilmez. TD500 ile ayni ozellikleri sunup ondan daha ucuz olan kasalar mevcut, 1 tanesini konuya ekledim zaten.

Kalitesiz demiyorum 5000 liraya alinmaz diyorum. Memnun olmaniz ne mutlu, gule gule kullanin, ama konu bu degil.

Hocam Lian Li kasayı alsam ayrıca bir şey falan almam gerekir mi çok tozlanıyor diyorlar filtre mi almam gerekir ayrıca?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı