Masterbox vs Phanteks vs Carbide

Chrykos

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize iyi forumlar. Alacağım sistem için kasa seçiyorum. Bu kasaların hepsi sistemim için uygundur ama hangisini alacağıma karar veremedim.

Kasa1: Cooler Master Masterbox MB511.
Kasa2: Corsair Carbide serisi Spec-Delta.
Kasa3: Phanteks P350X.
Kasa4: Phanteks P400S.
Kasa5: Phanteks P400A.

Benim gönlüm Corsair Carbide serisi Spec-Delta'dan yana ama dediğim gibi henüz bir karara varamadım. Sizce hangisi, soğutma ve sessizlik bakımından iyidir?

MB511 veya P400A alırdım ben olsam. İçlerinde en iyi hava akışına sahip olan kasalar bu ikisi.

MB511 veya P400A alırdım ben olsam. İçlerinde en iyi hava akışına sahip olan kasalar bu ikisi.
Phanteks kasaların stokları yok diye biliyorum.
Kemik bir Cooler Master kullancısıyım. MB511 diyorum.
P400A, MB511, Spec-Delta, bunlardan hangisi ucuz ise onu al. 3ününde hava akışı iyidir. Şahsen ben P400A RGB derdim ama bütçe yeterse. Bu arada Phantesk kasayı nereden buldunuz?

Tavsiyeleriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Phanteks kasaları ''Corax Alpha | Phanteks | Roccat | Swiftpoint | Aksesuar'' sitesinden buldum.

Düzgün bir seçim yapamadım. Almışken alabileceğimin en iyisini almak istiyorum. MB511, P400A & Spec-Delta arasında kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı