Steam Mastercard veya Visa olmayan kartla ödeme yapılamıyor

delta17

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim paraf Halkbank kartım var banka kartı ama Mastercard ve Visa değil Steam'de de sadece bu ikisi var o yüzden alışveriş yapamıyorum ve indirimli oyunları alamıyorum. Bunun bir çözümü var mı Paraf ya da başka kart şeyi eklenebiliyor mu yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, benim paraf Halkbank kartım var banka kartı ama Mastercard ve Visa değil Steam'de de sadece bu ikisi var o yüzden alışveriş yapamıyorum ve indirimli oyunları alamıyorum. Bunun bir çözümü var mı Paraf ya da başka kart şeyi eklenebiliyor mu yardımcı olur musunuz?
Bende banka kartımla aynı sorunu yaşıyorum, bu yüzden banka kartımdan Papara kartıma para gönderip öyle alışveriş yapıyorum.

Çözümü TROY çöpünü kullanmamak hocam. Bankanızdan Mastercard veya Visa talep edebilirsiniz.

Bankanızdan Mastercard bir kart isteyin. TROY yüzünden çoğu kişi bu sorunu yaşıyor.

Çözümü TROY çöpünü kullanmamak hocam. Bankanızdan Mastercard veya Visa talep edebilirsiniz.
Troy kesinlikle çöp değil, hatta diğerlerinden daha iyi sadece yurtdışı alışverişleri için isterseniz visa yada Mastercard sanal kartı oluşturup kullanabilirsiniz, imkanım oldukça bankalardan. Troy istiyorum.

TROY Steam'de kullanamazsınız. Bunun çözümü TROY olmayan kart kullanmak. Bankanızdan da ısrar edin, TROY yollamasınlar.

@1.3 Multijet, yurt içi alışverişlerde bile hata veriyor. Bana göre de, çoğu kişiye göre de çöp. Steam gibi yurt dışı yerlerde zaten direkt kullanışsız.

Son düzenleme:
@delta17, Mastercard, veya Visa olarak açabiliyorsanız deneyin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı