Mastercase Pro 5 ve Corsair H110i GTX Uyumu

virux

Hectopat
Katılım
1 Haziran 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Alacağım sistemi kararlaştırdım ancak emin olamadığım son bir iki konu var onları da size danışmak istedim. Anakart Asus Maximus VIII Hero, kasa Mastercase Pro 5 ve kullanmak istediğim sıvı soğutma modeli Corsair H110i GTX modeli. Soru ise bu parçaların kasaya montajından sonra sıvı soğutmanın radyatör boyutuyla ilgili. Kasaya sığar mı anakart da büyük olduğu için herhangi bir sorun çıkartır mı?

Not: Sıvı soğutmayı kasanın üst kısmına takmak istiyorum.
 
İnternette izlediğim videolardan birinde h110i gtx takmışlardı ancak emin olamadığım için bir de burda sormak istedim
 
Yabancı kaynaklarda takılmasının uğraştırıcı olduğunu yazanlar olmuş. Net bilgi verebilecek var mı acaba?
 
Mastercase pro 5 yerine TT core v71 alın veya aerocool xpredator II. Kasayı bir kere alırsınız ve onu uzun yıllar kullanırsınız en azından E-ATX formu da desteklesin ileride belki X 99 sistem yaparsınız yapmasanız bile bu kasalara bütün radyatörler sığar.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı