MasterGel Pro Termal vs. Arctic MX-4 2019

Who The Maestro?

Hectopat
Yer
Anywhere
Daha fazla  
Meslek
ÖğrenciLik İşleri
Bu iki termal macundan birini almayı düşünüyorum. Kafayı yedim araştırmaktan son tercihi size bırakıyorum. Termal ped alınmalımı işe yarar mı? PS4 için soruyorum.

Soğutmayı termal macun sağlamaz ısı transferi ve parça arasında ki boşluğu doldurarak ısı iletimini iyileştirir bu konuda kullanıcı deneyimlerine bakarak karar vermek daha iyi olabilir sonuç olarak çok bir farkta olmayacaktır ikisi arasında. Bütçe konusunda ve marka konusunda bu kadar saplantılı hareket etmeyiniz hemen hemen pek çok termal macun ile aynı sonucu alırsınız. Termal ped işe yarar ama çok fazla değil, piyasadakilerin ne denli kaliteli olduğunu bilmiyorum.

Soğutmayı termal macun sağlamaz ısı transferi ve parça arasında ki boşluğu doldurarak ısı iletimini iyileştirir bu konuda kullanıcı deneyimlerine bakarak karar vermek daha iyi olabilir sonuç olarak çok bir farkta olmayacaktır ikisi arasında. Bütçe konusunda ve marka konusunda bu kadar saplantılı hareket etmeyiniz hemen hemen pek çok termal macun ile aynı sonucu alırsınız. Termal ped işe yarar ama çok fazla değil, piyasadakilerin ne denli kaliteli olduğunu bilmiyorum.

Ürün bu PS4 için kullanacaktım.
Herkesin yardımı için teşekkür ederim :)

Konsol uzun yıllar kullanılan bir şey ve düzenli olarak söküp takılma yapılmaz genelde. O yüzden Thermal Grizzly Kryonaut alın derim. En iyi seçenek o bence. Almazsanız MX-4 de fazlasıyla iş görür. Kendim de PS4 FAT'ime MX-4 sürdüm ve kayda değer fan sesinde azalma tespit ettim. Arctic'in termal padleri iyidir, alabilirsiniz. Ölçülerinin doğru olduğundan emin olun sadece.

Konsol uzun yıllar kullanılan bir şey ve düzenli olarak söküp takılma yapılmaz genelde. O yüzden thermal grizzly kryonaut alın derim. En iyi seçenek o bence. Almazsanız MX-4 de fazlasıyla iş görür. Kendim de PS4 Fat'ime MX-4 sürdüm ve kayda değer fan sesinde azalma tespit ettim. Arctic'in termal padleri iyidir, alabilirsiniz. Ölçülerinin doğru olduğundan emin olun sadece.

Makas yardımıyla boyutlandırılamazmı milimetrik fazlalıklar olursa? Thermal grizzly ve MX4 kaç yıl götürme farkı oluşur.

Makas yardımıyla boyutlandırılamazmı milimetrik fazlalıklar olursa? Thermal grizzly ve MX4 kaç yıl götürme farkı oluşur.
Kalınlık olarak kastettim. Makas yardımıyla iki ebattan kesim yapabilirsiniz.
Yıl olarak bişi diyemem ama Kryonaut bayağı bir yıl gider. Sonuçta bir kere alıyorsunuz. MX-4 de çok iyidir. İş bütçeyle alakalı. Arada çok fiyat farkı var gramajı da hesaba katarsak.

Kalınlık olarak kastettim. Makas yardımıyla iki ebattan kesim yapabilirsiniz.
Yıl olarak bir şey diyemem ama kryonaut bayağı bir yıl gider. Sonuçta bir kere alıyorsunuz. MX-4 de çok iyidir. İş bütçeyle alakalı. Arada çok fiyat farkı var gramajı da hesaba katarsak.

1 gramlık grizzy modeli 100 TL'ye mevcut Thermal Grizzly Hydronaut (1.5mL / 3,9g) Fiyatları ve Özellikleri OEM Termal Thermal Grizzly Kryonaut 12,5 W/m·k 1gr Macun Tg-k-001-rs | Trendyol

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı