MasterGel Pro vs TG Kryonaut vs Cooler Master MasterGel Maker vs Arctix MX-4

Ege.8095

Femtopat
Daha fazla  
Lenovo IdeaPad Gaming 3 bir bilgisayarım var alalı yaklaşık 2 yıl oldu ve ısınmalar olmaya başladı, performans düşüşleri vs. bakıma ve termal macun yenilenmesi lazım diye düşündüm biraz araştırdım 4 tane iyi termal macun buldum Sizce hangisini almalıyım?

Cooler Master MasterGel Pro​

Thermal Grizzly Kryonaut​

Cooler Master MasterGel Maker​

Arctic Arctic Ar ActCP00002B MX-4​

MasterGel Pro V2 R3 alın.

Hocam açıklamışlar sanki neden pump-out olduğunu. Kendim de kullandığımdan biliyorum gerçekten viskozitesi yüksek ve en katı macunlardan biri. Pump-out ihtimali düşük yani doğru sürülürse.

Hocam açıklamışlar sanki neden pump-out olduğunu. Kendim de kullandığımdan biliyorum gerçekten viskozitesi yüksek ve en katı macunlardan biri. Pump-out ihtimali düşük yani doğru sürülürse.

Hepinize değerli cevaplarınız için teşekkür ederim ama bilgi sahibi değilim pump-out nedir açıklar mısınız?

Benim test edip onayladığım pumpout yapmayan 2 macun var, biri yukarıda yazdığım, diğeri Xigmatek pti, bu yapmaz denilenleri denemeden öneremem, seçim size kalmış.
V2 R3 ile PRO nun farkı nedir ki birde bu dediğiniz V2 R3 kaç w

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…