MasterGel Termal Macunları Alınır mı?

Termal macunun yanacak, bozulacak hali yok ya? Kurumuştur veya iyi bir termal macun değildir.
Dostum, onları biliyorum zaten. Termal macunun kuruma sonrasında verdiği sistemsel sorunları söylüyorum. Ben durumu Bilgisayarcıya anlattığımda Termal macunun yanmış dedi. Ama ben ona güvenmiyorum arkadaş da kuruma sonrası ne gibi hatalar meydana geldi onu sordum. Ama soruyu sanki size sormuş gibi cevap verdiniz teşekkürler.

Yani nasıl desem işte 5 yıllık 10 yıllık gibi sistemler...
Hocam sorumu anlamadınız. Siz ilk bir termal macundan bahsedip eski sistemler için dediniz. Eğer o bahsettiğiniz termal macun MasterGel ise sonradan yeni sistemler için 40-50 liralık tercih etmemin doğru olacağını neden söylediniz? Çünkü o da 44 liraydı.

Arkadaşlar iade ediyorum. Onun yerine aynı fiyata internette MasterGel Pro buldum.

Son düzenleme:
Vatan Bilgisayar'ı herkes çok güvenilir ve bedavaya montaj yaptıkları için tercih ediyorlar. Şu internete güvenmiyorum diyorlar da o zaman neden sosyal medyada fotoğraflarını, konumlarını paylaşıyor bu insanlar? Geçen gün burada 4500 TL'ye R5 2600 ve GTX 1060 6GB sistem topladım sadece montaj için işlemci ve anakartı Vatan Bilgisayar'dan seçip diğer parçaları internetten seçtim yaklaşık 4600 TL yaptı ama bütün parçalar sadece internetten seçip öyle bir sistem topladım başka birisine onun sistem 4300 TL yaptı. Sadece işlemci ve anakart 300 TL fark etti düşün artık orasını. Vatan'a gidersen sana 5000-5500 TL'den aşağı GTX 1060 sistem toplamazlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı