Google ve Youtube'dan bulabilirsin hocam. Çok basit zaten BIOS'tan fan ayarlarına girip tablodan ayarlıyorsun. PMM seçili olsun, CPU sıcaklığını baz alacak (Büyük ihtimalle bu işaretlidir) şekilde Tablonun bir tarafında fanın dönüş hızı diğer tarafında da sıcaklık var, ona göre 2 fanı da aynı olacak şekilde ayarlarsın.Sağol hocam eve gidince bakcam, böyle bir ayar var mı diye konu açmayı düşünüyordum iyi oldu.
Video var mı hocam nasıl ayarlanacağına dair?
Cooler master TDP değerlerini aynı vermiş. Benzer soğutma performansı olması gerekiyor.
Tekrar kontrol edersen MasterLiquid Lite 240 da yani 2. model de Masterfan Pro yok. Aynı fan dizaynı ve özelliklerde biri RGB.
Cooler Master MasterLiquid Lite 240 CPU Liquid Cooler
With its kink-resistant tubing and matt-black styling, the MasterLiquid Lite 240 is a Cooler Master original design and attractive entry into liquid cooling. Reliability, performance and quiet operation are ensured by its unique Dual Dissipation Pump and Two 120mm Air Balance fans. Whether...www.coolermaster.com
MasterLiquid ML240L RGB
With its matt-black styling, braided cabling and RGB lighting effects, the ML240L RGB is a Cooler Master original design and enables a colorful and great performing entry into liquid cooling. Cool in any color as the RGB options extend to both fan and water block, with six lighting effects for...www.coolermaster.com
Hocam, BİOS' dan bir foto örneği atar mısın? Şimdi kaç dereceye geldiğinde fan ne kadar hızda dönsün diye, bir fikir olur benim için ya da standart sessiz moda göre bir tablo var mı?Google ve Youtube'dan bulabilirsin hocam. Çok basit zaten BIOS'tan fan ayarlarına girip tablodan ayarlıyorsun. PMM seçili olsun, CPU sıcaklığını baz alacak (Büyük ihtimalle bu işaretlidir) şekilde Tablonun bir tarafında fanın dönüş hızı diğer tarafında da sıcaklık var, ona göre 2 fanı da aynı olacak şekilde ayarlarsın.
biostan fan ayarı - YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Benim ayarlarım bu şekilde. Anakarta göre çeşitli farklıklar olabilir.Hocam, BİOS' dan bir foto örneği atar mısın? Şimdi kaç dereceye geldiğinde fan ne kadar hızda dönsün diye, bir fikir olur benim için ya da standart sessiz moda göre bir tablo var mı?
ML240 Lite kullanıyor musun şuan hocam? Kullanıyorsun durum ne alacak gibiyim. Alırsam RPM ayarı isterim.BIOS'tan fan profili oluşturabilirsin. 50 derece 1000 RPM dönsün 60 derece 1500 RPM dönsün gibi. Ben öyle yapıyorum 120 MM olmasına rağmen sessiz.
ML240L kullanıyorum. 5.1ghz'de çalıştırıyorum 1.38v ile ve gayet memnunumML240 Lite kullanıyor musun şuan hocam? Kullanıyorsun durum ne alacak gibiyim. Alırsam RPM ayarı isterim.
Ayrıca Nanokatalog'da çok ucuz bir fiyata buldum ancak pek memnun kalmamış sanırım alıcılar. Çok uzun sürede geliyormuş ve Türkiye garantisi yokmuş veya çok sıkıntı çıkıyormuş garanti işlemlerinde. Bilgisi olan var mı bu siteyle ilgili?
Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB su ve freon soğutma İşlemci Soğutucu MLW-D24M-A20PC-R1 - Nanokatalog
Soğutucu MLW-D24M-A20PC-R1 Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB su ve freon soğutma İşlemci incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Nanokatalog sitesinden almadım ürünü vatandan aldım. Nanokatalog önermiyorum ürünü önerdim ve nanokatalog zaten siparişimi çok uzattığı için iptal etmiştim memnum değilim oradan parayı geri yatırma konusunda da sıkıntı çıkarıyorlar zaten uzak durulmalı bence o siteden.Nanokatolog'dan CM ürünlerini önermeyin lütfen. Buradan alınan ürünlerin Türkiye garantisi yok. Ayrıca sıvı soğutma öneriyorsunuz ve bu sıvı soğutma olası bir akıtma durumunda diğer pc bileşenlerini bozarsa, müşteri ürünü nanokatologdan aldığı için hiç bir hak talep edemiyor. Başımıza gelmeyen bir olay ama gelebilir. Türkiye'de ki resmi satıcılarımızdan ürün önerin sadece.
Nanokatolog'dan CM ürünlerini önermeyin lütfen. Buradan alınan ürünlerin Türkiye garantisi yok. Ayrıca sıvı soğutma öneriyorsunuz ve bu sıvı soğutma olası bir akıtma durumunda diğer pc bileşenlerini bozarsa, müşteri ürünü nanokatologdan aldığı için hiç bir hak talep edemiyor. Başımıza gelmeyen bir olay ama gelebilir. Türkiye'de ki resmi satıcılarımızdan ürün önerin sadece.