MasterLiquid ML240L alınır mı?

Yani egzoz fanı şeklinde değil de kasanın ön kısmındaki fanlar yerine taktığım zaman aynı görevi görecektir öyle mi?
Şöyle yapacaksınız.
Öncelikle ön paneli sökeceksiniz. Sığma durumuna göre ya radyatörü ya da fanları ön tarafa (içeri hava çekecek şekilde) yerleştirecek, karşılığına da içeriden tamamlayıcı olarak (radyatör ya da fanı) takacaksınız. Böylece dışarıdan soğuk havayı radyatöre vermiş oluyorsunuz. Buna karşılık Önceden yer alan ön fanlarınızı da kasanızın üst ve arka kısımlarına tahliye fanı olarak yerleştirmeniz gerekmekte.

Şöyle yapacaksınız.
Öncelikle ön paneli sökeceksiniz. Sığma durumuna göre ya radyatörü ya da fanları ön tarafa (içeri hava çekecek şekilde) yerleştirecek, karşılığına da içeriden tamamlayıcı olarak (radyatör ya da fanı) takacaksınız. Böylece dışarıdan soğuk havayı radyatöre vermiş oluyorsunuz. Buna karşılık Önceden yer alan ön fanlarınızı da kasanızın üst ve arka kısımlarına tahliye fanı olarak yerleştirmeniz gerekmekte.

Çok teşekkürler. Ön tarafa taktığım takdirde eğer ekstra bir fan gerekmeyecekse çok iyi. Sadece tahliye fanı takmamın yeterli olması benim için iyi olur :)

Çok teşekkürler. Ön tarafa taktığım takdirde eğer ekstra bir fan gerekmeyecekse çok iyi. Sadece tahliye fanı takmamın yeterli olması benim için iyi olur :)
Setin içerisinden kendisine ait 2 fanı çıkacak. Onu zaten radyatörle kullanacaksınız. Dediğim gibi, hali hazırda önde olan fanlarınızı da söktükten sonra tahliye fanı olarak arka ya da üste konumlandırabilirsiniz.

@PhemiusTR 7700K gibi ısınma sorunu olan işlemciye Delid işlemi yaptırdıktan sonra 5.0 Ghz frekansında kullanıyorum. Bu halini bile 80 derece üstüne çıkartmıyor. Tek sıkıntı yanında verdiği fanlar çok sesli, tanesi maksimum 29dB ses yapıyor son yükte, bu da ikisi çalışınca 60dB gibi bir ses ortaya çıkarıyor. Eğer alacaksan yanına 2 tane sessiz fan almanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı