MasterPulse Pro vs SteelSeries Arctis 5

Erkan Şahin

Megapat
Makaleler
1
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Gümrük Müşavir Yardımcısı
Sizce hangisini almalıyım, hangisinin ses kalitesi daha iyidir? Kafama takılan soru işaretlerinden biri yazılım. Technopat incelemesinde MasterPulse Pro için yazılımı kötü demişti. BassFX sizce gerekli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım desteği çok iyi, CM modeline göre çok daha rahat bir kulaklık. 7.1 olarak iki modelde tatmin eder. Aynı şekilde mikrofon olarak da Arctis 5 önde. Ben ikisininde üzeceğini düşünmüyorum. İkisi arasında kalsam, tercihim Arctis 5 olurdu.

Son düzenleme:
Bu kulaklığı Samsung TV'ye bağlayıp kullanabilir miyim?

Yazılım desteği çok iyi, CM modeline göre çok daha rahat bir kulaklık. 7.1 olarak iki modelde tatmin eder. Aynı şekilde mikrofon olarak da Arctis 5 önde. Ben ikisininde üzeceğini düşünmüyorum. İkisi arasında kalsam, tercihim Arctis 5 olurdu.
Arctis 5 modelini aldım ürün elime ulaştı kalite hissiyatı çok üst düzey, ses performansı da çok iyi ancak ses yüksekliği pek tatmin etmedi sanki. Aslında yeterli düzeyde ama daha fazla sese ihtiyaç duyduğun zaman elinden bir şey gelmiyor. Bu yüzden biraz kararsız kaldım iade edip MasterPulse Pro mu alsam acaba? MasterPulse 118 dB Arctis 5 98dB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun diyelim öyleyse.

Kullanım amacı oyun ise Arctis 5 daha mantıklı olacaktır. Ancak müzik, film gibi amaçlarla kullanıp doruklara çıkmak istiyorsanız Masterpulse Pro Bass FX daha iyi sonuç verecektir.

Ses yüksekliğinde ise kulak sağlığı için maksimum 110 dB olmalı diye hatırlıyorum. Corsair Void 107 dB. Bu düzey ses kaynağına göre değişiklik gösterebilir. Corsair Void'le aşırı yüksek sesle dinlediğimde seste herhangi bir bozulma olmamasına rağmen kulaklarımı rahatsız ettiğini hatırlıyorum. O sebeple 98 dB gayet ideal aslında. Daha fazlası zararlı olabilir. Ama derseniz ki müziği dorukta yaşamak isterim, o zaman değişiklik yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı