Selam forumda bana denk gelen insanlar benim dine inançlı biri olduğumu bilir. Liseye yeni geçtim ve artık kafayı yemek üzereyim. Yardım edin yetişkin film sitelerden ya da mastürbasyondan nefret ediyorum ama bu bir ergenlik mi herkeste olan bir şey mi? Ne olur yardım edin. Kurtulamıyorum bu tür sitelerden bu tur şeylerden. Bu kadar rezil olmak istemiyorum. Ne olur nasıl çözebilirim ya da çözülemeyecek bir durumsa ne zaman son bulabilir? Yalvarırım yardım edin.
Demek ki içgüdüler dini inançtan baskın geliyormuş çözülmesi gereken bir sorun değil bu doğal cinsel dürtülerin sonucu. Kendini tatmin etmen gerek aksi öbür türlü çok daha başka yerlere gidebilir bu cinsel baskılama. Zamanla ergenlikten uzaklaştıkça azalacaktır.
Selam forumda bana denk gelen insanlar benim dine inançlı biri olduğumu bilir. Liseye yeni geçtim ve artık kafayı yemek üzereyim. Yardım edin yetişkin film sitelerden ya da mastürbasyondan nefret ediyorum ama bu bir ergenlik mi herkeste olan bir şey mi? Ne olur yardım edin. Kurtulamıyorum bu tür sitelerden bu tur şeylerden. Bu kadar rezil olmak istemiyorum. Ne olur nasıl çözebilirim ya da çözülemeyecek bir durumsa ne zaman son bulabilir? Yalvarırım yardım edin.
Zamanla düzeliyor eskiden taramalı tüfek olan ben şuan 18 yaşındayım neredeyse hiç yapmamaya başladım. Bir de niye kafayı yiyorsun ki ? bu senin iradenle alakalı iradesizsen kendini güçlendirmeye bak. İstersen git dünyanın en iyi mastürbasyon engelleme yöntemlerini bul iş yine sende biter.