Hayatınızı Nasıl Değiştirirsiniz ? : Dopamin Reseptörleri Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama buyrun.
Abazan ile ne alakası var? Burada adam mastürbasyon ile ilgili konu açmış ve sen bana abazan diyorsun. Adama bir şeyler söylüyorum.Abazan mısın?
Çok teşekkür ederim.Hayatınızı Nasıl Değiştirirsiniz ? : Dopamin Reseptörleri Link paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama buyrun.
Babam veya annem bilse şu ana kadar çat çat söylerlerdi. İkisi de öyle insanlar.Kanka cidden böyle mi düşünüyorsun? Baban bile senin otuz bir çektiğini biliyor. Herkes biliyor ve herkes çekiyor. Bu her yerde böyledir.
Sen de oku hocam attığım linki.Abazan ile ne alakası var? Burada adam mastürbasyon ile ilgili konu açmış ve sen bana abazan diyorsun. Adama bir şeyler söylüyorum.
Okuyayım hocam belki bırakırım otuz bir olayını.Sen de oku hocam attığım linki.
Evlenmeye gerek yok. Birisiyle cinsel ilişkiye de girebilirsin. Böyle boşu boşuna yapmak saçmalık.Abazan ile ne alakası var? Burada adam mastürbasyon ile ilgili konu açmış ve sen bana abazan diyorsun. Adama bir şeyler söylüyorum.
Günah olduğunu biliyorum ama yapabilecek bir şey yok. Evlenene kadar asılacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.