Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abazan ile ne alakası var? Burada adam mastürbasyon ile ilgili konu açmış ve sen bana abazan diyorsun. Adama bir şeyler söylüyorum.
Evlenmeye gerek yok. Birisiyle cinsel ilişkiye de girebilirsin. Böyle boşu boşuna yapmak saçmalık.

Bunu yapman bir sorun değil. Erkeğin doğasında var. Önemli olan miktarını ayarlaman. Sürekli yapıyorsan her şeyden tahrik olup tuvalete koşuyorsan sıkıntı ama 3-4 günde bir yapıyorsan çok korkulacak bir şey yok. Zaten sen yapmazsan doğan gereği bunu atarsın uyku halindeyken. Yani önleyebileceğin bir şey değil bu. Kendini kontrol et ve bir düzene sok kendini. Belirli periyotlarda uygula. Zaten çok fazla yaparsan ileride sıkıntı yaşarsın. Erken boşalma gibi, karşı cinse karşı ilgi duymayıp erek de olamama gibi. Kontrollü mastürbasyon iyidir, fazlası zarar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her aklına geldiğinde başka bir şey ile uğraş. Google Play Store'da Man Don't Fab adlı uygulama var sayaç mantığında seni motive edebilir. Ayrıca ondan sonra yaşadığın pişmanlık hissini düşün.

Dostum bunun saklancaka birşeyi yok (erkeklere karşı) bende bir zamanlar çok fazla yapardım ama ne zaman bunu yapmak istediğimde direk Discord'ta kim varsa hemen konuşur ya da oyun oynardım bende başkalarının bilmesinden çok utanırdım hele annemle babam öğrense evden kaçardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı