Mastürbasyon ve sivilce

Bence yavaş yavaş azaltmaya çalış hocam. 7 günün 7sinde de yapıyorsan bunu yavaş yavaş azaltabilirsin. Bir 7 gün boyunca 6 kere yaparsın bir günü paydos geçmeye çalışırsın. Ertesi hafta 5 e indirmeye çalışırsın. Yani bu alışkanlık olunca öyle bırakıyım demekle bırakılacak bir şey değil maalesef. Sigara gibi yani

Hmmmm, göreceğiz.
Özellikle daha çok son sınıf olunca yapacağına eminim. Ben daha çok sınav stresini atmak için yapıyorum. Uzun bir süre yapmayınca da stres oluyorum.

Bu mastürbasyona kötü bakmayın bence. Her erkek evladının temel ihtiyaçlarından birisidir. Sadece aşırıya kaçmamak lazım.

Dostum seni boya-badana işine alalım en iyisi biz .

Olur hocam ama şaka bir yana alışınca bırakılmıyor sanki bir eksiklik var gibi haftanın her günü yapıyorum ve azaltamıyorum da.

Şahsen yeşil kılıç diye hatırlanıyorsun, sıkıntı yok np.

Bi' el at diyeceğim de yanlış anlaşılmaya çok müsait. XD

Olur hocam ama şaka bir yana alışınca bırakılmıyor sanki bir eksiklik var gibi haftanın her günü yapıyorum ve azaltamıyorum da.

Katılıyorum size. Kafamı başka şeylerle meşgul etsem bile bir şekilde aklıma geliyor. Bu durumumumdan ailemin haberi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…