Bence yavaş yavaş azaltmaya çalış hocam. 7 günün 7sinde de yapıyorsan bunu yavaş yavaş azaltabilirsin. Bir 7 gün boyunca 6 kere yaparsın bir günü paydos geçmeye çalışırsın. Ertesi hafta 5 e indirmeye çalışırsın. Yani bu alışkanlık olunca öyle bırakıyım demekle bırakılacak bir şey değil maalesef. Sigara gibi yani
Sürekli mastürbasyonu dile getirmemi @alyhisa fark etmiş sanırım, sadece eğlendirmek amaçlı burada irdeliyorum yoksa işim olmaz. (tabii canım) Bu arada 10 gündür forumda yoktum böyle hatırlanmam üzdü bak.
Sürekli mastürbasyonu dile getirmemi @alyhisa fark etmiş sanırım, sadece eğlendirmek amaçlı burada irdeliyorum yoksa işim olmaz. (tabii canım) Bu arada 10 gündür forumda yoktum böyle hatırlanmam üzdü bak.
Sivilcenin mastürbasyon yapmakla ilgisi yok, mastürbasyon yapmanın tek zararı yapılan bu işin bireyi kuvvetsiz düşürmesidir. Saçma sapan şeyler bunlar. Ayrıca hiç mastürbasyon yapmıyorum diyenden korkacaksın. Herhangi bir erkeğin ergenliği ders, oyun ve mastürbasyon üçgeninde geçer.