Mastürbasyon ve sivilce

Faullerden anladım mastürbasyoncu olduğunu.
happy0002.gif

Bence yavaş yavaş azaltmaya çalış hocam. 7 günün 7sinde de yapıyorsan bunu yavaş yavaş azaltabilirsin. Bir 7 gün boyunca 6 kere yaparsın bir günü paydos geçmeye çalışırsın. Ertesi hafta 5 e indirmeye çalışırsın. Yani bu alışkanlık olunca öyle bırakıyım demekle bırakılacak bir şey değil maalesef. Sigara gibi yani :D

Hmmmm, göreceğiz.
Özellikle daha çok son sınıf olunca yapacağına eminim. Ben daha çok sınav stresini atmak için yapıyorum. Uzun bir süre yapmayınca da stres oluyorum.

Bu mastürbasyona kötü bakmayın bence. Her erkek evladının temel ihtiyaçlarından birisidir. Sadece aşırıya kaçmamak lazım.

Sürekli mastürbasyonu dile getirmemi @alyhisa fark etmiş sanırım, sadece eğlendirmek amaçlı burada irdeliyorum yoksa işim olmaz. (tabii canım) Bu arada 10 gündür forumda yoktum böyle hatırlanmam üzdü bak.
Şahsen yeşil kılıç diye hatırlanıyorsun, sıkıntı yok np. :D

Bi' el at diyeceğim de yanlış anlaşılmaya çok müsait. XD

Sivilcenin mastürbasyon yapmakla ilgisi yok, mastürbasyon yapmanın tek zararı yapılan bu işin bireyi kuvvetsiz düşürmesidir. Saçma sapan şeyler bunlar. Ayrıca hiç mastürbasyon yapmıyorum diyenden korkacaksın. Herhangi bir erkeğin ergenliği ders, oyun ve mastürbasyon üçgeninde geçer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı