Mastürbasyon yaparken sertleşme sorunum mu var?

yigitgngr

Decapat
Selam, soracak kimsem olmadığı için özelimi açıyorum hor görmezseniz çok mutlu olurum. 17 yaşındayım, hafta içi günde bir ya da iki günde bir hafta sonları da toplam 5-6 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir kız arkadaşım var sarıldığımızda falan tık yok ama elini beline ya da bacağına atıp beklersem bir süre ereksiyon oluyorum. Mastürbasyon yaparken bazen sertleşme sorunu oluyor sanırım bende emin değilim sertleşme sorunu mu değil mi ama bazen taş gibi oluyor mermere vursan delecek gibi ve uzun süre devam edersem çok tazzikli çıkıyor.

Bazen de 45 saniye bıraksam bile hemen yumuşamaya başlıyor aşırı fazla sert olmuyor ama sert oluyor diğer durumda olduğu kadar olmasa da. İlk yaptıklarımda gayet bol sperm geliyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Gün içindeki 1 buçuk, iki saat aralıklarla yaptığımda 3.den sonra zevki de azalıyor. Yakınlaşma olduğunda genelde ereksiyon oluyorum bayağı sertlesiyor ama sonrasında temas bitince 1-2 dakikaya eski haline dönüyor. Göğüs bölgem, edep yerlerim, göbeğim gayet kıllı çok seyrek olsa da az bir sakalım var. Kulak önünden çeneye kadar. Uyku düzenim aşırı derecede bozuk. Kendim hakkımda tüm bilgileri verdim. Bu yaşadıklarım normal midir? Size tüm şerefim ve namusum üzerine yemin ederim ki troll konu değildir, bunu anlatıp sorabilrcek kimsem yok sadece. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok fazla mast yapıyorsunuz haftada 1-2 yeterli olur fazla yaptıkça sperm azalır deponun dolmasına izin ver sertleşme ise normal cinsel ilişkiden 1.kez boşaldıktan sonra veya masttan sonra penis hemen söner ve iner zaten çünkü kanla beslenen bir yer boşaldıktan sonra kan geri çekilir siz zorlayıp 2.mastı yapmaya çabalarsanız veya ilişkiyi sertleşme problemi olur ve sperm daha az gelir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı