Mastürbasyon yapmak zararlı mı?

Mantıklı bir açıklamaniz varmı

Ne kadat artar ki hocam yani değermi misal yuzde 1 için mast yapmak sacmalik
Yapılan araştırmayı tam hatırlamıyorum ama yüksek miktarda artıyor diye hatırlıyorum. Eğer yapmazsanız vücut ihtiyaç duymadığını düşünüp az sperm üretebilir ve çocuk sahibi olmayan bireylerin birçoğunun sorunu az sperm. Çok yaparsanız çok üretir kalitesiz olur. Ortasında yapmak yararlı.

P*rn* izleyerek yapma. İlerde p*rn* izlemeden masturbasyon yapamaz olursunuz. Bu da cinsel hayatınızı olumsuz etkiler.

Zaten sen masturbasyon yapmazsan vücut onu ruyalanma ile atıyor. Yapılmaması için bir neden yok.

Mantıklı bir açıklamaniz var mı?

Ne kadat artar ki hocam yani değer mi misal yuzde 1 için mast yapmak sacmalik

Bu ne kadar saçma bir soru hocam sizce yararlı olabilir mi, her şeyin illaki bir yararı vardır, fakat genele baktığımızda düşük öz güven, aptallık, kirli zihin ve unutkanlıktan muzdarip olursunuz.

P*rn* izleyerek yapma. İlerde p*rn* izlemeden masturbasyon yapamaz olursunuz. Bu da cinsel hayatınızı olumsuz etkiler.

Zaten sen masturbasyon yapmazsan vücut onu ruyalanma ile atıyor. Yapılmaması için bir neden yok.
Testesterona bir etkisi varmidir hocam

Bu ne kadar saçma bir soru hocam sizce yararlı olabilir mi, her şeyin illaki bir yararı vardır, fakat genele baktığımızda düşük öz güven, aptallık, kirli zihin ve unutkanlıktan muzdarip olursunuz.
Gene konuda oldugu gibi 2ye bölündü yapmalimiyim yapmamalimiyim hala anlamadim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı