Mastürbasyon yaptıktan sonra bayıldım

Ortostatik Hipotansiyon. Herkeste olan durumun bir tık ilerisi, yani bayılmaların başladığı evredir Ortostatik Hipotansiyon. Bir anda ayağa kalktığında kalp basıncı hemen dengeleyemez, vücudundaki kan bacaklarına çöker ve beynindeki oksijen yetersiz kalır. Beyin anlık olarak bilinç kaybına uğrar ve birkaç saniyeliğine bayılırsın, ama hemen sanki hiçbir şey olmamış gibi de kendini toparlayabilirsin. Aynı hastalıktan muzdaribim 6-7 senedir.

Hocam masturbasyon yapmak iyi hoşta fazlası zarar. Bana göre kökten bırakılmalı bu illet, bu yüzden nofap academy kanalını öneriyorum oradaki videoları izleyerek bilgilenebilirsiniz

Hocam masturbasyon yapmak iyi hoş da fazlası zarar. Bana göre kökten bırakılmalı bu illet, bu yüzden nofap academy kanalını öneriyorum oradaki videoları izleyerek bilgilenebilirsiniz

Ya bilmiyorum sevgilim vardı önceden 2 ay yapmadim sonra ayrıldık falan haftada bir sanki içimdekini atma hisiyati duyuyorum
Bir doktora danışın diyeceğim de durumu nasıl anlatırsınız bilemem.

Mastürbasyon u ayda 1 yapacağım eğer 2 ay da yine aynı olursa abime derim gideriz.

Ya bilmiyorum sevgilim vardı önceden 2 ay yapmadim sonra ayrıldık falan haftada bir sanki içimdekini atma hisiyati duyuyorum.

Mastürbasyon u ayda 1 yapacağım eğer 2 ay da yine aynı olursa abime derim gideriz.

Mastürbasyon yerine kız arkadaş edin ve pat pat bu sorundan kurtulursun.

Ya bilmiyorum sevgilim vardı önceden 2 ay yapmadim sonra ayrıldık falan haftada bir sanki içimdekini atma hisiyati duyuyorum

benimde bağımlılığım vardı ama şutladım bi şekilde tabii bir çok kez relapse (yani bağımlılığa yeniden başlamak) olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı