Mastürbasyondan nasıl kurtuluruz?

Hocam kondom kullansa bile eğer 18 yaşının altındaysa ailesi anlar ki kızlığı bozulacağı için, ben bu sebeb yüzünden sevgilim ile cinsel ilişkiye girmedim.
Kızlığının bozulacağını ailesi nerden anlayacak? Aşağı, zarın yırtılıp yırtılmadığına mı bakıyorlar?

Reşit değilseniz zaten girme, kanunen başın belaya girebilir. Onun dışında problem olmaz.

3 4 günde 1 defa yapmak kötü bir durum değildir kendini çok sıkmadan yapmanı tavsiye ederim ilerleyen zamanlarda zaten azalır azalmasa bile kötü bir durum olarak düşünme her normal insanın yapması gerek bir durumdur.

Dostum bu konuda 1 tane yazı bile okumadığın o kadar belli ki. İnanılmazsınız ya hiçbir bilginin olmadığı bir konuda öylesine klavye tuşlarına basarak yazı yazıp insanlara bunu empoze etmeye çalışabiliyorsunuz. Sizin kafanızın içine girip şöyle bir 10-15 dakika bir dal sigara içerek düşünebilmek isterdim.

Bir şey bilmeden insanların zararına etmektense en doğrusu bu. Kaç ay nofap yaptım her şeyi denedim benden çok bilgili olduğunu sanmıyorum böyle konuşuyorsan. Git ve sigara iç bu arada. İrade güçlendirmekmiş . Su içme o zaman o da irade güçlendirir içmezsin .

Mastürbasyon ne zaman iğrenç bir şey oldu anlamadım. Hayvanlarda yapıyor onlarda mı iğrenç ucubeler.

atakan0001 gibi 13 yaşında bir kızı s///meyi düşünebilirdim
Boş boş duyar kasma, kız kendisi beni çok zorladı kendisi istiyordu ve beynimi kullandım öyle bir şey yapmadım, ve ikimizde yaşıtız ikimizde 14 yaşındayız.
Ne duyarcı insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…