Mastürbasyondan sonra idrar yaparken yanma

womanizer217

Hectopat
Daha fazla  
Evet mastürbasyon yaparken idrarım gelir zaten hep. Boşaldıktan sonra boşaltım esnasında hiç sorun olmuyor lavabodan çıktıktan sonra sanki penis kökümde ve içerideki idrar yolunda feci bir yanma oluyor. Önümüzdeki 2 gün içinde doktora gitme şansım yok o yüzden son çare buraya yazdım. Önceden yaşamış olan veya ürolog arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Birkaç gün mastürbasyona ara vermeyi düşünüyorum.

Evet mastürbasyon yaparken idrarım gelir zaten hep. Boşaldıktan sonra boşaltım esnasında hiç sorun olmuyor lavabodan çıktıktan sonra sanki penis kökümde ve içerideki idrar yolunda feci bir yanma oluyor. Önümüzdeki 2 gün içinde doktora gitme şansım yok o yüzden son çare buraya yazdım. Önceden yaşamış olan veya ürolog arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum. Birkaç gün mastürbasyona ara vermeyi düşünüyorum.

Mastürbasyon yapmadan önce idrarınızı yapıyor musunuz?

Mastürbasyon yaparken bir şey sürüyor musunuz ? Jel vb...

sperm krampı olabilir boşalırken sperm çıkmasın zevki az daha yaşayayım fln yapma direk püskürt çekmeden öncede işe bidaha daha olursa mastürbasyona ara ver gün içinde çok yapma haftada 2 kere yap yoksa hormonların azalır buda seni sağlıksız yapar yardım ettiysem sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı