Asıl senin gibi insanların olması beni üzüyor ülkenin zaten bir sürü sorunu yokmuş gibi alıyorlar tonlarca mülteci ülkede onlara bakacak ekonomimi var daha türkler zar zor geçinirken adolf hitlerle de alakası yok yakalım demedim ülkelerine gitsinler ben ülkemde keyif çatlamalarını izlemek istemiyorum ama bu durumdan memnunsun herhalde gelsinler bizim sahillerimizde keyifle nargile içsinler ekmek elden su gölden yaşasınlar. Ne güzel aynısı bizim başımıza gelse onlar böyle yapacak mı umurunda dahi olmaz din diyende varsa evinde beslesin karımızı kızımızı taciz ediyorlar hala din kardeşim diyen mağara adamları dolu etraf. Bu topraklar için nice Yiğit'ler canını verdi onlar sayesinde bu topraklar var yallah arabistana Suriye'li, Afgan hepsi beter olsun hiçbiri umurumda değil ben ay sonunu zor getireyim suriyeliler sahil de nargile keyfi yapsın araba alsın ev alsın ne güzel eğer hala aynı fikirdeysen evine al besle fikrini dışarıda belirtme linç ederler seni zaten herkes pimi çekilmiş bomba gibi. Umarım yarın anneni bacını da taciz ederler de anlarsın suriyelilerin ne olduğunu İzle Afganlar da aynısının laciverti.
Daha bunlar iyi günleriniz ey receptaparlar ve onların yanında yananlar. Şöyle 3-4 sene geçsin. Afganlar memlekete tamamıyla bir çöksün bak bakalım neler oluyor?
Hocam ne olur konuyu siyasete çekmeyin. Şurada doğru dürüst tartışacağız yaptığınız şeye bakın. Amacım sizi üzmek değil uyarmak.
Not: Hiçbir siyasi partiyi veya siyasetçiyi desteklemiyorum.
Adam hepsi ölsün diyor sen bunu nasıl haklı durumuna getiriryorsun hiç mi vicdanınız yok masum çocuklar insanlar var yıllarca para biriktirip aldığı ev yakılıyor insanların.
Adam hepsi ölsün diyor sen bunu nasıl haklı durumuna getiriryorsun hiç mi vicdanınız yok masum çocuklar insanlar var yıllarca para biriktirip aldığı ev yakılıyor insanların.
Gelen Suriyeli sayısı 3-5 olsaydı her semtte hayatımıza renk olurdu ama herkes gelince durumun böyle olması kaçınılmaz 30 yaşında 20 yaşında adamın ne işi var gitsin halkı için savaşsın. Bir de doğumlar var tabi Günde 100 Suriyeli ' Gaziantepli' Doğuyor!... bir de bu 2013 verisi...