Benim Vatandaşım açken, mültecilerin hiçbir şekilde işi yok burada. Defolsun gitsin hepsi. Konuyu okumadım bile çok doluyum bu konuda.
#MületicininYeriKamptır.
Dostum, Neo toprak abiyi biliyor musun?
Ben ona güveniyorum ekonomi sorunlarını anlatırken bir yandan da kör kurşunu.
Durdurmaya çalışıyor.
O şöyle der: Savaştan kaçanlara masumlara kadınlara çocuklara düşman değiliz, bizim derdimiz keyfinden gelenlerle, nargile tüttürenlerle, sırf bedava için gelip keyif çatanlarla, suç işleyenlerle.
Cami şeyinde ünlem koymanız gerekir mi?
Ben kirada oturuyorum Allah'in suriyelisi Afgan'i ev almis nasıl oluyor bu ümmet kardeşimize Allah'tan donate gelmis.
Biliyorum bende öyle düşünüyorum ben kalkıp da kimseyi ateşe verip yakalım demiyorum ülkelerine dönsün diyorum adam gelmiş hala savunuyor bana ya gören de çok kötü durumda sanar bunları türklerden daha iyi yaşıyorlar kendi ülkemde bu pislikler yüzünden mülteci konumuna düştük devlet suriyelilere çalışıyor. Suriye'de savaş falan da kalmadı neyin tribini yaşıyor anlamadım biz yıllarca çalışalım okuyalım bir ev dahi alamayalım Suriye'li gelsin ev alsın araba alsın benim ülkemde sahillerde nargileyle keyif yapsınlar oh be ne güzel dünya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.