Masum Suriyelilere zulüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim Vatandaşım açken, mültecilerin hiçbir şekilde işi yok burada. Zulüm görmek istemeyenler defolsun gitsin, hatta hepsi defolsun gitsin. Konuyu okumadım bile çok doluyum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum, Neo toprak abiyi biliyor musun?

Ben ona güveniyorum ekonomi sorunlarını anlatırken bir yandan da kör kurşunu.
Durdurmaya çalışıyor.

O şöyle der: Savaştan kaçanlara masumlara kadınlara çocuklara düşman değiliz, bizim derdimiz keyfinden gelenlerle, nargile tüttürenlerle, sırf bedava için gelip keyif çatanlarla, suç işleyenlerle.

Biliyorum bende öyle düşünüyorum ben kalkıp da kimseyi ateşe verip yakalım demiyorum ülkelerine dönsün diyorum adam gelmiş hala savunuyor bana ya gören de çok kötü durumda sanar bunları türklerden daha iyi yaşıyorlar kendi ülkemde bu pislikler yüzünden mülteci konumuna düştük devlet suriyelilere çalışıyor. Suriye'de savaş falan da kalmadı neyin tribini yaşıyor anlamadım biz yıllarca çalışalım okuyalım bir ev dahi alamayalım Suriye'li gelsin ev alsın araba alsın benim ülkemde sahillerde nargileyle keyif yapsınlar oh be ne güzel dünya.

Irkçı bir insan değilim ama mültecilerin Arap olması da işi daha tiksinleştiriyor arapların ne olduğunu herkes biliyor türklere yaptığı alçaklığı da biliyor çok pis bir millet bunlar.

Biliyorum bende öyle düşünüyorum ben kalkıp da kimseyi ateşe verip yakalım demiyorum ülkelerine dönsün diyorum adam gelmiş hala savunuyor bana ya gören de çok kötü durumda sanar bunları türklerden daha iyi yaşıyorlar kendi ülkemde bu pislikler yüzünden mülteci konumuna düştük devlet suriyelilere çalışıyor. Suriye'de savaş falan da kalmadı neyin tribini yaşıyor anlamadım biz yıllarca çalışalım okuyalım bir ev dahi alamayalım Suriye'li gelsin ev alsın araba alsın benim ülkemde sahillerde nargileyle keyif yapsınlar oh be ne güzel dünya.

Haklısınız.

Suriyeliler.jpg

Suriyeliler 3.seçeneğe tıklıyorlar bu resimde.

Milletle alay edermişcesine sınırlar kontrol altında diyorlar bakıyorsun sınırlar otoban olmuş içeri girenlerin hepsi sakallı sakallı terörist kılıklı afgan erkekler, ne kadın var ne çocuk. Bir de kendi vatandaşın açken bunları ülkeye sokup yardım yapıyorsun. Bir tarafta sel bir tarafta orman yangınları, paşam çıkıyor iban veriyor halkımızın eli boldur diyip para istiyorlar, ertesi gün bakıyorsun Somali denen ülkeye bilmem kaç milyon dolar hibe edilmiş. Buna sebep olanların en kısa zamanda ülkenin başından gitmesi dileğiyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı