Mat 1 ve Fizik 1 nasıl çalışılmalı?

NighTM

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar bu sene 1. sınıf mühendisliğe başlayacağım önceden konuları gormek için bu iki dersi işlemeyi düşünüyorum. Mat 1'de konuları buradan izleyip sonrasında buradan da pekiştirmek istiyorum. Mat 1 için planım bu ama fizik için bir planım yok, görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar bu sene 1. sınıf mühendisliğe başlayacağım önceden konuları gormek için bu iki dersi işlemeyi düşünüyorum. Mat 1'de konuları buradan izleyip sonrasında buradan da pekiştirmek istiyorum. Mat 1 için planım bu ama fizik için bir planım yok, görüşlerinizi bekliyorum.

Eğer hocanız PDF paylaşıyorsa 1. Kaynağınız bu PDF'ler olsun çünkü genelde kendi derste çözdüğüne benzer sorular soruyorlar, paylaşmıyorsa notlarını tutmaya çalış, kaynak olarak pek bilgim yok, ben not tutmayıp PDF bakmadım mat1 6. sınavda geçtim :)

Eğer hocanız PDF paylaşıyorsa 1. kaynağınız bu PDF'ler olsun çünkü genelde kendi derste çözdüğüne benzer sorular soruyorlar, paylaşmıyorsa notlarını tutmaya çalış, kaynak olarak pek bilgim yok, ben not tutmayıp PDF bakmadım mat1 6. sınavda geçtim :)

PDF'leri klasörleyip tutacağım zaten ama daha acılmasına 1 1.5 ay var önden konulara bakmak istiyorum.

ünide dersten sonra hergün tekrar et(bir süre sonra çalışırız ya moduna bağlanıyor), tekrar ederken hocanın çözdüğü soruları çözümüne bakmadan çözmeye çalış. Yeterlidir.

Hocam takip ediyorum konuyu yeni bilgiler edinirseniz günceller misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı